16.06.2010

"Ala bala portocala" - Expozitie foto cu vanzare la Arena Mall

Bacauanii sunt invitati la Arena Mall sa viziteze timp de 3 saptamani, de pe 19 iunie pana pe 11 iulie, expozitia cu vanzare "Ala Bala Portocala", alcatuita din portrete de copii, pe canvas. Fotografiile au fost realizate in intervalul aprilie 2009 - mai 2010, cu copii din medii diferite, cu varste cuprinse intre 4 luni si 10 ani. cu  intentia de a provoca zambet pe fetele oamenilor mari.


ala bala portocala imabacaului.ro

Pentru 30 iunie, ultima zi din luna destinata oficial copiilor, fiecare persoana este invitata sa pozeze, indiferent de varsta, urmand ca a doua zi, sa primeasca gratuit fotografia in format 10x15cm.
De asemenea, portretul primit gratuit, se poate comanda constra cost, in format mare, pe canvas. Lucrarile se pot ridica la incheierea expozitiei, pe 11 iulie, din Mall.
Toate persoanele fotografiate in acea zi, participa la o tombola ce are ca premiu
un voucher in valoare de 300 lei. Cu el se pot achizitiona produse sau servicii MBPhotography.


Tot pe 30 iunie, va fi amenajat un display pt vizionarea portofoliului  si un punct cu vanzare de vouchere cu valoare, care ulterior vor putea fi valorificate in servicii si produse MBPhotography.

Standul destinat evenimentului va fi amenajat in Arena Mall, zona Parter.

MBPhotography, inseamna Mihaela Bucataru, adica pasiune pt fotografie si portret, pt emotie si oameni. Mihaela a declarata pentru Inima Bacaului: "Sunt fotograf profesionist de 2 ani de zile si fotografiez in special portrete, fotografie de studio, fotoreportaj si fotografie de nunta.
Sunt bacauanca si momentan locuiesc in Iasi, unde am amenajat un mini-studio foto."

Parteneri media:InimaBacaului.ro si Sapte Seri 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin