11.03.2010

TÂRGUL DE PAŞTE 17-21 martie

Credinţa în valorile sfinte şi marcarea evenimentelor creştine, prin clipe de voie bună şi înţelegere, au constituit de-a lungul anilor, pentru noi băcăuanii, elemente care au generat speranţa şi puterea de a nu abandona drumul ales.

În atmosfera prilejuită de Sărbătoarea Paştelui, Camera de Comerţ şi Industrie Bacau organizează în perioada 17 – 21 martie 2010, la Central Plaza Bacău.


TÂRGUL DE PAŞTE
CONFINTEXPO
KID”S EXPO
târguri ce oferă posibilitatea tuturor vizitatorilor de a cumpara produse pentru sărbători la cele mai bune preţuri.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 19.00.

Sunt prezenţi în calitate de expozanţi, peste 70 de agenţi economici din 21 judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti, care prezintă o gamă largă de produse: confecţii şi tricotaje pentru adulţi şi copii, încălţăminte, produse de marochinărie, lenjerie de corp şi de pat, confecţii piele, produse pentru copii şi viitoare mămici, bijuterii, cosmetice, produse electrocasnice, precum şi produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

Macheta targ Paste inimabc

Evenimentul constituie o bună ocazie pentru populaţia din judeţul Bacău de a cumpăra produse de calitate pentru sărbători, la cele mai bune preţuri.

Prin generozitatea expozanţilor se vor oferi cadouri vizitatorilor la tombola ale cărei extrageri au loc sâmbătă 20 martie 2010, ora 14.00.

Parteneri media: Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacău
Radio Iaşi, Radio 21, Vibe FM, Kiss FM, Magic FM, Radio ZU
Ziarul de Bacău, Observator de Bacău, Zile şi Nopţi
www.dinbacau.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.agendabacau.ro, www.bacau.info.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin