17.03.2010

Sună si nu vorbeste! Nesimtire românească !

De cateva zile ma tot suna un număr de telefon, raspund si nu vorbeste nimic.

0356433000 - asta e numarul. Si culmea, daca tot mi-am dat licenta cu titlul ''Interceptarile si inregistrarile audio si video, in dreptul procesual penal'' , l-am dat putin la urmarit si din cercetari, iata ce aflu:

Este numarul de telefon de la centrala unui call center. Firma lucreaza pt mai multi clienti, fiecare client venind cu baza lui de date. Fiecare dintre dvs. poate sa fie din baza unui alt client: Life Care, New Com sau altii. Se foloseste un sistem de telefonie - Predictive Dialer - care suna automat numerele incarcate in soft iar apelurile la care se raspunde sunt "aruncate" agentilor liberi. Neplacerea ca sunteti sunati si nu vb nimeni, se datoreaza faptului ca se mai intampla ca la numarul apelat sa raspunda cineva, dar sa nu fie niciun agent liber care sa preia apelul.


Am inteles ca au patit multi, lucrul acesta. Bai baitule, da câtă nesimtire.....da abia astept sa mai sune, si sa preia apelul un agent. Mama cate-i spun...Ii fac eu o oferta, de-si da demisia.

45 de comentarii:

  1. Da..am patit si eu..deci injuram degeaba in telefon, ca nu ma auzea nimeni:)) Merci ca m-ai luminat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATENTIE...NR. 0356433000 ISI FACE DE CAP SI IN 2013...ACUM 5 MIN. AM FOST SUNAT...PB. SUNT ACELEASI CA IN 2010...

      Ștergere
  2. Mulumesc si eu.Tot primesc telefoane si nu vorbeste nimeni.Am intrat la idei.Incercam sa sun inapoi si degeaba.Credeam ca am de a face cu vreun dezaxat.M-am linistit acum .

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt sunata de pe acest nr de telefon, dar expilcatia voastra de mai sus nu ma multumeste. Nu ma intereseaza ca n-au agent liber, pur si simplu nu vreau sa fiu sunata

    RăspundețiȘtergere
  4. se poate sti call-centerul?si eu am fost sunat de mai multe ori sapt trecuta...

    RăspundețiȘtergere
  5. mai nou suna firme si cer date confidentiale, pretinzand ca sunt de la Agentia Nationala pentru IMM-uri (restructurata din 2007)
    daca refuzi te ameninta cu inspectii si amenzi
    escroci 100%
    sunt din Timis dupa prefix 0356433000
    cine mai are date va rog sa spuna ca multe magarii au mai facut indivizii astia
    ce le-as mai rupe cracii........

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe mine m a sunat zilele trecute o doamna/somnisoara de pe numarul 0356433000 precizand ca este de la ziarul "Libertatea", urmeaza sa mai sune saptamana viitoare ca atunci i am spus ca este disponibila persoana ce voia sa o contacteze...acum ca am citit comment urile voastra voi fi atent cu numarul acesta

    RăspundețiȘtergere
  7. 29 iulie 2010 ora:15:00
    Am fost sunat pana acum de 5 ori,in 3 ore. Nu raspund dar prevad ca vor suna din nou. Cine este/cine sunt cel/cei care ma deranjeaza?

    RăspundețiȘtergere
  8. Este intr-adevar vorba de o centrala telefonica care apeleaza automat lista de clienti alocata. Sunt multe firme din partea carora se apeleaza(Libertatea newcomm readers&digest etc).
    Ca nu vb nimeni este datorat faptului ca ori nu sunt agenti disponibili ori sunt erori de interconexiune. Si nu nu se ameninta cu inspectii si amenzi si da exista proiectul de identificare si actualizare a datelor firmelor.
    Si apropo exista ceea ce se numeste do not call back again!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Feriti-va de shobolani!!acesti nesimtiti,aceste reptile ale societatii care-si castiga existenta terorizand roamania,cei care suna cu numarul 0356433000 sunt ciupercile care mananca nervii nostri! Trebuie starpiti !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu am fost sunata de acest numar.ironia a facut sa nu fiu langa telefon cand au sunat.ma bucur ca am reusit sa vad despre ce este vorba.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. sobolani sunteti voi,astia care nu munciti si stati toata ziua sa postati commenturi

    RăspundețiȘtergere
  12. Sobolanii ca sobolanii, dar sa-i vedeti pe cei care se dau "managerii" sobolanilor. Dintr-o afacere de tip german, au reusit sa pastreze doar partea nazista a ideii. Insa sunt atat de indobitociti si meschini incat il intrec si pe Hitler. Unde esti tu Tepes, Doamne.......

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost sunat si eu . de 2 ori in 3 ore. Nu vorbea nimeni, sa ii ia draq.

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi am gasit si eu pe telefon 3 apeluri de la acest numar. Tocmai cautam pe net prefixul si am gasit comentariile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu am fost sunata de acest nr.dar am avut tel.inchis, cand am deschis tel.am gasit mesaj ca m-a sunat si eu am sunat dar nu s-a facut nici o legatura , peste 2 zile m-au sunat din nou ,era o fata care zicea ca este de la libertatea stia cum ma numesc si m-a intrebat daca vreau sa ma abonez la ei, am raspuns ca nu si atat.Vreau si eu sa stiu de unde stie numele meu si de ce suna

    RăspundețiȘtergere
  16. Si pe mine m-au sunat acum 2 ore si bineinteles ca nu vorbea nimeni. Dar doamnelor si domnilor nu putem face o reclamatie semnata de noi toti? Nu e posibil sa-si bata joc cineva de noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. acum m-au sunat si pe mine, dar nu am rasp ca nu am fost langa tel. am vazut nr. si am controlat pe nat sa vad cine ma cauta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acelasi lucru l-am patit si eu acum. Nu eram langa telefon, si cand am verificat sa vad daca nu ma sunase cineva, am vazut apelul pierdut de la acest numar. Cum nu stiam numarul, l-am cautat pe net si am dat de pagina de fata...

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum 1min m-a sunat si pe mine....doua apeluri consecutive, l-am auzit, am vazut cine ma suna dar nu i-am raspuns deoarece sunt in roamnig...oricum sa ma sune pana inroseste firul ca putin imi pasa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai completat cumva taloane Carrefour, Kaufland, Real sau altele ca sa castigi masini, excursii etc.?
    Acum sunteti in baza lor de date. Pana aici mi-e clar, dar de ce suna aiurea?

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesant, totusi de ce suna?

    RăspundețiȘtergere
  22. Am primit si eu apeluri. Oare daca raspunzi si il lasi asa ramane conexiunea si nu mai pot sa dea telefoane?

    RăspundețiȘtergere
  23. si eu am fost sunata mai inainte si tot nu vorbea..iar sora mea a fost sunata acuma cateva zile si a fost aceiasi situatie? oare care e scopul ?

    RăspundețiȘtergere
  24. ..daca reuseste cineva sa afle adresa lor de mail .....
    eu as vrea sa-i sun si sa-i rog (ptr inceput)sa stearga nr de tel din baza lor de date
    primeam tel si de la o alta firma de acest gen si am trimis un mail cu" sterge nr de tel din baza" si vad ca a functionat
    sper sa mearga si in cazul asta altfel trecem la pasul 2......

    RăspundețiȘtergere
  25. Si pe mine m-au sunat acum .
    Nu este prima oara , m-am hotarat maine sa merg la Parchet si sa depun plangere , imi vor pune tf sub observatie si il vor gasi .
    Hartuirea de persoane se pedepseste cu inchisoarea .
    Faceti la fel poate scapam de ei.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vad ce e scrie si ma minunez....am tot primit telefoane de cateva zile de la numarul asta dar cand raspunde iti intra ca si cum ai suna tu la cineva.....pacat ca nu se poate afla cine sunt...meritau niste reclamatii..

    RăspundețiȘtergere
  27. Pe mine m-au sunat pe numarul din Germania, ceea ce mi se pare extraordinar de ciudat pentru ca nu multi din Romania imi cunosc acest numar, deoarece este un numar foarte nou si nu m-am inregistrat nicaieri cu acest numar

    RăspundețiȘtergere
  28. Oricum ar fi e "SPAM" in alta tara civilizata nu poti sa suni pe oricine doar asa ca vrei tu, daca pe mail se numeshte SPAM , exista ceva similar si pt telefoane, pot fi dati in judecata.

    RăspundețiȘtergere
  29. hahaha!! si eu ma intrebam de ce naiba suna daca nu vorbesc? ar trebui sa ii oblige leagea ca ptr fiecare apel sau mesaj publicitar sa primim 25 centi; asa cum e in tarile civilizate; si sa vezi atunci cum nu mai primesti decat mesajele dorite ....

    RăspundețiȘtergere
  30. Foarte tare...Am avut si eu un apel de la ei si noroc ca am vazut comentariile voastre...

    RăspundețiȘtergere
  31. m=a sunat si pe mine acum, am raspuns si dupa ce am auzit in casca un apel ca si cand as fi sunat eu, a ridicat o doamna care a spus: "Am sunat la sc........" Probabil eu ar fi trebuit sa spun numele societatii, insa daca nu am facut asta, a inchis.
    pe scurt... spam!

    RăspundețiȘtergere
  32. Si eu am primit azi un telefon, exact ca al colegului doar ca n-a zis nimeni nimic.

    RăspundețiȘtergere
  33. ma sunat si pe mine azi... si nu am apucat sa raspund... am incercat sa sun inapoi si nu am reusit...asta e... deamar dupa ei:)))

    RăspundețiȘtergere
  34. Bine ca nu am raspuns ca poate asa scap de ei.Dar oricum daca ma mai suna ii dau pe la toate icoanele.

    RăspundețiȘtergere
  35. e al companiei Bosch din Timisoara!

    RăspundețiȘtergere
  36. M-A SUNAT AZI DE 3 ORI

    RăspundețiȘtergere
  37. penibili astia de la Bosch Timisoara, cunosc pe cineva care a lucrat acolo, isi trateaza angajatii sub orice critica si au impresia ca pot sa se poarte asa cu oricine. Niste complexati carora li se pare ca daca au ajuns intr-o functie sunt buricu' pamantului. Sper sa se gaseasca cineva sa le dea peste nas.

    RăspundețiȘtergere
  38. Am primit si eu apel. Numai ca (probabil din cauza semnalulu) s-a inchis apelul. Probabil o sa sune iara, dar macar acum stiu despre ce e vorba si ca nu sunt de la ANIMMC.

    Dupa sau daca voi primi apel, voi lua anunta politia.

    RăspundețiȘtergere
  39. am primit un apel ieri...am raspuns si nesimtita s-a prezentat ca fiind de la ANIMMC...am pus-o sa repete, mi-a raspuns ca e angajat al respectivei agentii...nu stiam ca e desfiintata, insa doar gandul ca o agentie guvernamentala ma apeleaza, m-a facut sa iau foc...i-am explicat ca nu am ce sa discut cu nesimtitii din guvern si nu a mai vrut brusc, nimic...oricum, voi pune nr pe "reject"...

    RăspundețiȘtergere
  40. m-au sunat si pe mine a doua zi de revelion. sa-i ia dracu de nesimtiti....

    RăspundețiȘtergere
  41. si pe mine m-a sunat acest numar de 2 ori si din fericire nu am auzit... oricum acesta problema a aparut din momentul in care am facut niste comenzi la lifecare (sediul in Tm) si mi-am dat datele...

    RăspundețiȘtergere
  42. si eu am dat datele ptr lifecare sediu tm .. sper sa nu fie magarie ca m-am saturat de nemernici dinastia

    RăspundețiȘtergere
  43. si eu sunt terorizata de nr asta...incercand sa gasesc pe net ce prefix este, am scris nr intreg si am dat peste acest site. Vad ca postarea e din 2010, insa suntem in 2012 si acest nr ma suna de mai bine de o luna, zi de zi, la orice ora si deja sunt super enervata...mi se pare o maaare prostie si idiotenie sa sta sa suni atata cand vezi ca nu iti raspunde nimeni sau iti respinge.... Multumesc pt cel care a scris ca m-a lamurit si pe mine cine e nr asta :-)

    RăspundețiȘtergere
  44. Interesant, acu m-au sunat si pe mine, sun inapoi si nu raspunde nime. Ar trebuii raportat nr la rds.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin