09.03.2010

Parcarea femeilor de 8 martie :)

Dupa cum bine stiti, de 8 martie au fost baietii de la Flamingo Boys in Kremlin. Pana la 12 noaptea, au avut acces doar fetele. Automat 99% din masinile din parcarea subterana a clubului, (pana in ora 23:30, cand au aparut si baietii )erau parcate de fete. Ma gandeam eu daca gasesc vreo parcare mai interesanta, dar nu era frumos sa plec de la o asemenea idee, pentru ca as fi fost un adevarat misogin.

Deci n-am vazut nimic. In afara de o masina parcata invers si pe doua locuri, si o masina parcata pe un drum de acces, nimic:))



4 comentarii:

  1. Nu ai plecat de la o asemenea idee, dar nici nu ai rezistat tentatiei de a da exemplele. :P Cat despre femeile la volan, ai dreptate, cele mai multe sunt paralele, insa exceptiile… conduc de mama focului, in timp ce unii barbati se dau cocosi degeaba… ;) Nu pot spune ca am foarte multa experienta in domeniu, dar destula incat sa-mi pot exprima opinia. Si daca tot veni vorba, as vrea si eu sa stiu ce parere aveti despre urmatoarea afirmatie: "De cand a murit un prieten bun de-al meu intr-un accident auto (se intorcea de la o nunta si conducea nevasta-sa) eu nu vreau sa vad femeia la volan". Daca se intorceau de la nunta inseamna ca era noaptea, iar daca era noaptea şi venea de la nunta, inseamna ca femeia era obosita. Dilema mea este: Un barbat la volan poate evita un accident si o femeie nu, in conditii de oboseala? Evident, asta daca conduc amandoi la fel de bine in conditii normale.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Diana

    Problema e ca nu sunt destule date la problema. Daca au murit stupid, ar putea fi semne de intrebare. S-a demonstrat ca in situatii de criza, barbatii reactioneaza mai bine la condus. Acuma daca i-a intrat o masina pe contrasens, normal ca nu mai are nicio legatura cu cine conducea masina.

    Am vazut si barbati conducand oribil, dar si femei care conducea super. Nu e vorba de nicio regula, dar trebuie sa fii ipocrit sa nu vezi realitatea, si nu e nicio rautate. Fiecare se pricepe la ceva in viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Realitatea e cruda, dar trebuie recunoscuta. Problema apare atunci cand ne credem mai buni decat suntem…

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin