28.03.2010

Inaugurare Hotel '' Helen '' - Măgura Bacău

In această după-amiază de martie, mai departe de tumultul orasului, mai exact la Măgura, s-a inaugurat un luxos hotel de 4 stele. Hotel ''Helen'', o emblemă a calitătii, rafinamentului si bunului gust, a avut ca invitati de seamă, oameni de afaceri, oficialităti locale, nationale si prieteni de suflet.

Dupa tăierea panglicii de catre familia Păun, invitatii au fost poftiti să ciocnească un pahar de sampanie. O organizare impecabila, alături de ''Cvartetul Passione'', si alti cantăreti de seamă, un bufet suedez sofisticat, atmosferă deosebită, au fost doar cateva din ingredientele inaugurării.

Structurat pe 4 etaje, hotelul mai dispune si de un centru SPA, lucrat numai in mozaic, care oferă tratamente, masaj, jacuzzi, relaxare in piscină, saună finlandeză, baie turcească. Pentru cei din domeniul afacerilor, la parter se mai găseste si o sală de conferinte. Calitatea finisajelor si amănuntele fac diferenta. In curand in fata hotelului se va finaliza si o partie de ski, care va completa serviciile alaturi de terenurile de sport.


Video:




Photo:












Pentru a vizualiza toate pozele, clik pe




5 comentarii:

  1. si foarteeeeeeeeee scump

    RăspundețiȘtergere
  2. la cati oameni au lucrat fara carte de munca pt. el ,normal sa ai bani si de un hotel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da trebuie sa recunosc a esit o treaba de milioane si sunt mandru pentru ca si eu am lucrat acolo. Felicitarile mele domnule Vasile Paun sa-l stapaniti sanatos. Cu toate ca acum cand ma gandesc la Magura mai tare ma intristez.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce sunteti invidiosi munciti si voi zi lumina si apoi mai vorbiti va este ciuda ca este primul hotel din bacau la un standard occidental

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin