27.03.2010

„De Florii, ne distram si suntem darnici!“

In zilele de 27 si 28 martie intre orele 11:30-17:00, FSC va organiza in Arena Mall o campanie de strangere de fonduri pentru familiile defavorizate din zona rurala Podu Turcului, imbinand mesajele umanitare, cu verva si entuziasmul voluntarilor si beneficiarilor care vor fi implicati.

In cadrul campaniei intitulata sugestiv: “De Florii ne distram si suntem darnici”, vor fi organizate recitaluri sustinute de copii ai grupului “Zmeuris” (copii beneficiari ai centrului Mozaic si ai “Clubului cu Lipici” din Bacau), dar si de tineri talentati de la Palatului Copiilor si de la Colegiul Henri Coanda din Bacau. Se vor expune spre vanzare obiecte create de beneficiarii FSC si va fi organizat, pentru copiii care vor fi in Arena Mall, un atelier de pictat figurine din ipsos. Deasemenea voluntarii FSC vor pregati o serie de alte surprize placute pentru copii care vor fi prezenti in Mall pentru a se distra si a fi darnici.

Cei care vor dori sa sustina cauza umanitara a campaniei vor avea mai multe posibilitati pentru a o face: fie achizitionand obiectele artizanale create de beneficiarii FSC si expuse pentru vanzare, fie donand sume de bani in urna de donatii a FSC din Mall sau completand formularul 2% prin care orice contribuabil poate orienta catre FSC 2% din impozitul anual pe salarii retinut de stat.
“Chiar daca este perioada de criza, ne-am convins ca aceasta nu afecteaza spiritul civic si empatia concetatenilor nostri. Sunt familii in mediul rural care resimt aceasta criza mai mult decat oricare dintre noi si vrem, acum in preajma Pastelui, sa le intindem o mana de ajutor pentru ca si ele sa aiba un Paste fericit. Nu putem face acest lucru decat cu sprijinul oamenilor din comunitate pe care ii rugam din nou sa fie alaturi de noi in incercarea de a sprijini aceste familii defavorizate. Este simplu iar noi vom avea grija sa fie si distractiv, deoarece am pregatit doua zile frumoase pentru copii si parinti in Arena Mall ” (Gabriela Achihai, presedinte FSC)

Partenerii campaniei sunt Arena Mall Bacau, Colegiul Henri Coanda Bacau si Palatul Copiilor Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin