26.03.2010

Caravana de Paste a Crucii Rosii

Proiect cu traditie, Caravana de Paste a Crucii Rosii, aflata la cea de-a IV- a editie, a plecat la drum, pentru a ajunge la timp, in data de 25 martie, pentru primii sai beneficiari: 10 familii din Onesti si 10 familii din Slanic Moldova. Astazi, voluntarii au distribuit darurile Iepurasului pentru inca 20 familii din Comanesti si Moinesti.

Incepand de maine si Magazinele Plus din Bacau se vor alatura acestui proiect. De aceea, facem un apel catre populatia bacauana sa fie alaturi de noi, ca de fiecare data, in readucerea unei clipe de bucurie in sufletele acestora si sa doneze produse alimentare in cosurile special amenajate din : Real, Plus, Carrefour si sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, 61, Bacau, zilnic intre orele 09-20.00.

Pe baza documentelor si anchetelor sociale, s-a stabilit numarul de beneficiari ai editiei de Paste 2010 : 300 elevi expusi riscului de a fi marginalizati si abandon scolar si 1000 persoane defavorizate (varstnici ingrijiti la domiciliu, familii cu multi copii) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin