16.03.2010

Bă, da nu spargem si noi un geam? sau intrunirea suporterilor FCM Bacau

In urma mesajului primit pe blog, in legatura cu protestul suporterilor FCM Bacau, din fata stadionului Municipal, m-am deplasat la fata locului. La prima vedere am crezut ca era protestul presei, deoarece numarul celor din presa era egal cu cel al suporterilor.

In afara faptului ca nu exista autorizatie, s-a profitat de ocazie, si s-au scandat cateva rime primarului, gen: ''1,2,3 Stavarache este gay, La puscarie, la puscarie, Romeo la puscarie, Noi cantam pentru culori, nu pentru conducatori''. WTF?

Suporterii au plecat foarte dezamagiti acasa, cu mainile pline de seminte au pus ultimile intrebari : ''Cum ba? am venit degeaba? Da nu spargem si noi ceva? - Nu ba. ca nu avem voie sa protestam fara autorizatie. Uite cate geamuri sunt aici! Da sa vezi cate geamuri are Stavarche''... si tot asa....

Alt suporter a afirmat: ''Pai ba! Noi avem stadion in centrul orasului! Iti dai seama!'' Intr-adevar au realizat si ei, ca e o minune sa ai stadion in centrul orasului, cand in orasele civilizate, stadionul e in afara orasului. Ca sa nu mai zic de injuraturile scapate in timpul fimarilor si interviurilor.


In urma declaratiilor facute au promis ca se vor intruni iar miercuri. Noroc ca s-a amanat protestul studentilor ca era cam greu doua proteste intr-o zi.

6 comentarii:

  1. ::)) Foarte fain scris. Am ris cu pofta.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Merci...ce-ai fi ras daca erai acolo....dar n-ai pierdut nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mai prost irosite 30 de minute din viata mea...ciprian

    RăspundețiȘtergere
  4. protestul soarecilor si golanilor de pe stadion !!!!!! au chiulit de la ore...daca te uiti bine la unii cred k nici tusul de pe cartea de identitate nu sa uscat...!!!! au chiulit de la ore....sunt golanii din zimbru care stau prin crasme...SOARECI LU OLANDEZUU !!

    RăspundețiȘtergere
  5. După ce pînă astăzi se părea că şansele lui FCM Bacău de a continua în liga secundă erau minime, în această dimineaţă a avut loc o schimbare surprinzătoare de situaţie.


    În urma unei şedinţe a Consiliului Local din Bacău s-a descoperit că însemnele, blazonul, stema şi mai ales licenţa de joc a FCM-ului ar aparţine primăriei, şi nu asociaţiei sportive conduse de Dumitru Sechelariu. În aceste condiţii, primăria poate decide de una singură soarta formaţiei, urmînd ca cel mai probabil FCM Bacău să continue în liga a doua, cu autorităţile locale ca unici acţionari.

    În aceste momente are loc Adunarea Generală a acţionarilor clubului, pentru a se decide soarta echipei. Rămâi pe ligab.ro pentru amănunte!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin