12.12.2009

TÂRGUL DE CRĂCIUN @ CENTRAL PLAZA Bacau

În marile oraşe ale lumii, Sărbătoarea Crăciunului a început deja şi asta pentru că marile târguri de Crăciun au fost deschise sau încep în această perioadă.

Încă de la începutul lunii decembrie, se aprind luminile brazilor şi se deschid porţile târgurilor de cadouri şi alte diverse produse specifice sezonului.

În această atmosferă feerică, de adevărată sărbătoare, din dorinţa de a contribui la crearea unor momente de bucurie pentru toţi băcăuanii, Camera de Comert şi Industrie Bacau organizeaza

TÂRGUL DE CRĂCIUN

în perioada 16 - 20 decembrie, la CENTRAL PLAZA Bacau.

Cele peste 100 de firme expozante, din 33 de judeţe ale ţării, oferă la preţuri de producător:

îmbrăcăminte încălţăminte şi marochinărie
articole din piele si blană
cosmetice şi bijuterii;
decoraţiuni;
produse pt. copii şi viitoare mămici;
jucării;
băuturi; dulciuri;
cadouri.

Parteneri media:

Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacău Radical FM, Radio 21, Vibe FM, Kiss FM, Magic FM, Radio ZU,Ziarul de Bacău, Observator de Bacău, Gazeta de Bacău,Zile şi Nopţi, www.dinbacau.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.agendabacau.ro, www.bacau.info.ro.

În perioada de desfăşurare a târgului vor fi organizate programe de colinde, cântece de Crăciun care vor întregi atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu o serie de surprize şi o tombolă, unde se pot câştiga premii atractive şi cadouri oferite de firmele expozante.
Extragerea premiilor oferite în cadrul tombolei va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, ora 14.00.

Sunt asteptaţi la TÂRGUL DE CRĂCIUN copii, părinţi, bunicii şi toţi băcăuanii care doresc să-şi facă toate cumpărăturile pentru sărbători, la cele mai bune preţuri.

TÂRGUL DE CRĂCIUN se poate vizita în perioada 16 - 20 decembrie, între orele 10.00 – 19.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin