09.12.2009

Noutăti in Liga Studenţilor Bacau

Astăzi la orele 12:00, in Sala Senatului a Universitatii ''Vasile Alecsandri'' Bacau, a avut loc investirea in noile functii din cadrul Ligii Studentilor, dar si stabilirea noilor departamente cum ar fi Departamentul de Sanatate si Sport, Departamentul Mass-Media si Departamentul de Programe si Proiecte. Tot ca o noutate a fost primirea unei distinctii de presedinte de onoare, inmânată fostului presedinte a ligii, Marius Solomon, fiind prima distinctie de aceste gen din cadrul organizatiei. Noul presedinte este Mihai Belciu, iar prim-vicepresedinte este VLad Nuţu.


6 comentarii:

  1. tare as fi curios cum s-au facut alegerile astea, si cum de nu s-a stiut dinainte despre aceste alegeri, pentru a putea si altii sa isi depuna candidaturile ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai intai trebuie sa fie membru activ in proiectele studentesti ca sa vada lumea daca esti capabil de functia aia

    RăspundețiȘtergere
  3. se trezesc unii sa comenteze aiurea, ca ar fi ei buni in alegeri. frate nu stiti ce inseamna sa alergi noapte de noapte ptr studenti. sa le faci atatea si la urma sa zica ca ce fac aia la liga?..

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar frate ce face aceasta liga pentru studenti.oare ce bani necurati sunt rulati in aceasta liga si nu se stie????

    RăspundețiȘtergere
  5. Cometariile se aproba cand respecta ''Instructiuni de utilizare'' din partea dreapta a site-ului, si cand vii cu dovezi la acuzatii. Eu sunt impartial, deci nu pot lasa acuzatii nefondate pe site. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Marius Solomon29.06.2011, 16:17

    E prima data cand citesc aceste comentarii si mi se par copilaresti. Stau si ma intreb cand vom intelege cu totii ca pentru a schimba ceva in tara asta trebuie sa muncim si sa facem mai putina politica de prost gust. Reprezentantii politici din Bacau au avut grija ca si studentii sa fie bine "vopsiti", in galben, rosu, portocaliu, samd. Nu este rau, numai ca in loc sa-i invete ceva util pe studenti, ii indoctrineaza cu "mizeria" caracteristica lor, a majoritatii politicienilor, mostenita de la vachiul regim. O sa vedem lucrul acesta cand incep alegerile, in curand. Cine mai are comentarii de orice fel, sa se gandeasca inainte de toate ce a facut el pentru cei din jur. Si apoi, daca ii va permite constiinta, sa judece pe altii.
    Cu respect, Marius

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin