05.12.2009

Inaugurare Club Kremlin Bacau

Aseara 4 decembrie 2009, s-a inaugurat Club Kremlin. Situat in incinta Central Plaza la etaj, clubul este unul modern si bine dotat. La inaugurare au fost ca invitati Ana Lesko si Dj. Andy feat Stela. In ciuda faptului ca avea ceva probleme la un picior, Ana Lesko impreuna cu dansatoarele ei au facut show, inivitand pe scena la doua dintre melodii, cativa baieti din public, pe care i-au incins bine.

A urmat randul lui Andy si Stela, care au intretinut mai departe atmosfera. Per ansamblu a fost bine, animatoare, animatori, muzica buna, multa lume. Poate la capitotolul public mai trebuie lucrat, ca fiecare intelege altfel distractia. Daca te imbeti si faci figuri, nu esti smecher, ba din contra te faci de ras. Scopul mersului in club este si prost inteles la noi, in mod normal mergi sa te distrezi si sa dansezi, nu sa stai incordat, ca nu vine nimeni sa te vada pe tine. Pana ne mai educam semenii, sa auzim numai de bine si distractie placuta in continuare ! :)

2 Video:

Atmosfera de la inaugurare si Dj Andi & Stela



Ana Lesko :




Poze:



























Se deschide CLUB KREMLIN

75 de comentarii:

  1. lasa mult de dorit lumea care vine e clar... credeam ca va fi ceva diferit, dar e aceeasi tiganeala ca peste tot...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un blog doar pentru bacaoanii inteligenti
    bacaulpolitic.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai tare e locul de joaca pentru copii de langa club: SOFTPLAY!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tareee. m am distrat pana dimineata

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu m-am distrat pana dimineata...la zebra...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca un club de besini. (scuzati expresia)

    RăspundețiȘtergere
  7. abia astept pana saptamana viitoare. este superrr!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. e mare dar are aer de hala

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am ramas si fara geaca si fara portofel,mama lor de hoti,degeaba e paza((((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  10. cel mai sigur loc din tot orasul la tot pasul esti pazit de badygoarzi

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim,poi atunci cum iti explici ca mi-a disparut si geaca si portofelul,nimeni nu a vazut nimik ,nu doresc la nimeni sa pateasca cum am patit eu(((((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  12. Animatorii au facut o atmosfera super...baietii sunt superbi iar fetele delicioase.Dansatorii astia au facut un show exact ca la Bamboo.Bravo, eu abia va astept din nou :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bha sa stiti ca peste tot sunt basini si cocalari si pitzipoance, care nu au o chifla in stomac si care sunt plini de figuri, da daca ai o gasca de prieteni cu care sa te distrezi,restu nu mai onteaza.
    Am fost si eu prin cluburi in bc, si tot timpu mi-a placut atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  14. Degeba se deschid cluburi misto in bc daca lumea nu stie sa se distreze.
    Am fost in club PRINCIPE cand o venis dj rynno cu silvia si toata lumea se uita la dansatoare si facea poze... nimeni nu dansa nu faceau nici un gest.Degeaba se chinuia dj-ul sa faca atmosfera ca nu avea cu cine... parca nu mai vaziuse-ra animatoate publicu de acolo...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce naiba , au facut si astia o hala , au pus 4 schele , 2 canapele , si s-a deschis kremlin :)) ii dau maxim 2 luni de existenta !!! chiar nu se poate face un club frumos pt bacau ?

    RăspundețiȘtergere
  16. prea multa lumina prea multa tiganeala mai rariti din ei ca dauneaza distractie.tot zebra ramane the best si aduceti dj mai undreground nu totii astea de pe u tv sau alte posturi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie nu mi se pare cine stie ce club.Ma asteptam sa fie altceva,dar regasesc cate un element din fiecare club din Bacau.Mie mi se pare ca au copiat cate putin din fiecare club...deci Kremlin nu e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Toata lumea vrea la fel;invetitii cat mai mari ca sa faca aceleashi comentarii de prost gust! Investitia din club Kremlin este destul de ridicata incercati sa faceti macar un studiu de piata sa vetdeti cat costa doar materialele bagate acolo.

    RăspundețiȘtergere
  19. degeaba s-au folosit atatia bani, daca,dupa cum a spus si cel de mai sus,nu ati fost originali.v-ati ''inspirat'' prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  20. sincer nu va este rusine de voi?

    RăspundețiȘtergere
  21. mie mi-a placut in kremlin in special la deschidere au adus pe anna si sj andi iar ce a facut trupa lui andy cu stella a fost f misto tot improvizat live. in rest drept sa spun f multa tiganie nu a fost lume bunicica ,e amenajat bine ca club ..pacat ca fumul de tigara e insuportabil .. saracul tip care a ramas fara geaca e jalnic la ce nivele suntem (dar se intampla in toata lumea si prin italia prostia omeneasca nu are limite)sa stie de la mine ca garderoba o prinzi cam pana in 10 si jum max 11

    RăspundețiȘtergere
  22. tiganela e peste tot....sa fim seriosi suntem in bacau..eu zic ca e ok ca si club ..mai bine lasa-ne frate ca zebra nu e club ....e pentru aia care n-au iesit din bacau niciodata ...tzaranush

    RăspundețiȘtergere
  23. Oameni buni. Clubul e perfect din puntc de vedere al amplasamentului , marimii si designerului din interior. E pe aceeasi pozitie cu a celor de la Bucuresti ,Timisoara etc.
    Problema e alta? : Lumea care in fregventeaza....,, unii nu sunt suficient de educati , sunt fara mainere'' . sa nu uitam ca vin sarbatorile si incep iar bataile datorita faptului ca vin unii cu cateva mii zeci de mii de euro si se umfla ovazul in ei.
    Oricum ma bucur ca a aparut acest club care va da vietii de noapte a bacaului un nou concept de distractie. Un ,,Socil Club'' ..unde lumea se intalneste discuta, socilizeaza se distreaza. Mediul de afaceri poate organiza petreceri cu diferete teme etc.
    Oricum clubul e ok si daca va fi bine manageriat va schimba viata de noapte a bacaului.
    SUCCES
    555 rulles

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. unde ai vazut tu bere la 8 lei? :))) ai auzit la altii? :)) nici macar nu ai fost :P si te dai in vant cu vorbele altora :-j neinteresant ;) bafta

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce treaba aveti cu lumea care vine?Nu aveti la ce va uita?Distratzi-va in grupul vostru.Oricum vine lume destul de buna.Mai ales cei care au mese.Cui nu ii place sa nu vina.Mie imi place.Muzica e buna.Preturile sunt super ok.In ce lume traiti?:))

    RăspundețiȘtergere
  27. ba frate mergi unde iti place si nu incerca sa fii un pupincurist al altor cluburi,asta nu inseamna ca daca tie nu iti place klauss nici noua nu trebuie sa ne placa.....momentan e ok ....eu stii ce vreau sa iti zic,?cel ce a avut ideea cu clubul nu sa gandit sa se imbogateasca ....a facut treaba asta fiindca de mic si-s dorit sa aiba un club al lui.....deci nu e o fabrica de bani...crede-ma clubul e o minciuna pt el.....o sa va astepte invitati mari la kremlin,e doar inceputul......

    RăspundețiȘtergere
  28. mie mi sa parut cam gol clubu'...si nu mi-a placut sonorizarea prea multe inalte imi vajaiau urechile

    RăspundețiȘtergere
  29. Am o si eu o intrebare.. In kremlin se tot aude o melodie care are la versuri "SAN BRASIL pais tropical .." m ajuta cineva sa gasesc numele ei ?

    RăspundețiȘtergere
  30. te rog ca toate mesajele ce contin injurii si jigniri la adresa mea sa le stergi.nu ma deranjeaza criticile daca sunt in limita bunului simt.fiecare asculta si crede ce vrea.multumesc de intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  31. kremlin...o hala.acest club se vrea a fi un club de fitze, dar nu e decat un "club" cu preturi mari.daca preturile sunt mai ridicate nu inseamna ca este un local de fitze.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pt cel care zicea ca zebra nu e club, si ca e pt cei care nu au iesit din bacau... Cred ca tu nu ai iesit din bacau in viata ta:)))) du`te in bucuresti sau in alte tari sa vezi ce fel de atmosfera si ce muzica e intr`un adevarat club(gen ca la zebra, informativ pt tine). Astea sunt discoteci care dureaza un an, hai 2 maxim, Zebra e din 98 si inca e full mereu la petreceri mari asa ca F**k off:))) Nu va luati de zebra!!:)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Naspaaaaaaaaaaaaaaaaa...naspa RAUUUUUUUUUUU la KREMLIN...Cum e la Zebra????

    RăspundețiȘtergere
  34. inca nu stiu cum eee, dar merg sambata

    RăspundețiȘtergere
  35. degeaba a costat mult materialele , ce conteaza asta , bani multi ...idei putine , nu conteaza cati bani cheltui , conteaza cu ce idei noi vii si bineinteles atmosfera ...

    RăspundețiȘtergere
  36. Atmosfera e super ok,muzica buna,lumea se distreaza..carcotasii sa isi tina parerile pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  37. in primul rand club Kremlin e ok din pct de vedere al pazei,aceasta fiind strica ,muzica e ok ,dar cum padure fara uscaturi nu exista mai sunt cativa pe acolo carora nu le poti scoate impresiile si fumurile din cap pt nimic in lume,majoritatea fiind pustani abia ajunsi in pragul pubertatiisau cetateni de alta etnie;daca facem referire la celelalte cluburi din Bacau putem spune ca la nivelul lui se mai ridica si Principe,Iquazu sau Marinarul pe timpul verii,in rest celelalte cluburi sau discoteci sunt depasite atat dpv al amenajarii interioare cat si al sonorizarii calitatii serviciilor oferite si al atmsferei si a invitatilor de seama

    RăspundețiȘtergere
  38. ce bun e animatoru=P~

    RăspundețiȘtergere
  39. app stie careva cum il cheama pe patronu' de la kremlin??? .. sa i arat nijte poze dintr-o discoteca adevarata....poate ii vin ceva idei noi . parerea mea e ca la cat de repede s-a deschis clubul asta la fel de repede o sa se si inchida..pt ca o sa inceapa povestile de la marinaru cu tigani..si jmecheri din Bacau...care de fapt is nijte muritori care canta la vioara in metro in Italia si vin si o ard cu figuri la noi...bleah...in rest vedetele vin aproape moca la ce criza e acuma...scz daca am deranjat pe cineva cu vorbele mele dar cam asta e adevarul pe la noi..craciun fericit

    RăspundețiȘtergere
  40. nu am fost la acest kremlin niciodata dar din poze pare "o universitate mai eleganta",nu?

    RăspundețiȘtergere
  41. mai lasatima ba cu kremlinu..c aveti suneti nebuni:-j....

    RăspundețiȘtergere
  42. totii vorbitzi ca o sa se inchida ca nu stiu ce...dar pana acum..OAMENII STAU LA COADA 30 DE MINUTE SA INTRE IN KREMLIN ..deci singura concluzie e ca VOI cam traitzi in realitatea voastra..unde aveti impresia ca numai cluburile care fa plac voua sunt "discoteci adevarate" numai muzica si dj-ii care va plac voua sunt cele "la moda"..se pare ca va inselatii

    RăspundețiȘtergere
  43. majoritatea oamenilor care frecventeaza cluburile din bacau sunt needucati/badarani/figuranti si au impresia ca lumea sta in loc cand ei intra in club. zicea careva ca daca vii cu gasca si te distrezi nu conteaza restu.frate cu gasca se satura lumea,au stat destul cu ei in fata blocului si la liceu,de asta te duci in club sa cunosti oameni noi,nu sa consolidezi relatii de prietenie. si cand deja sti toti figurantii si fetele care merg in cluburi nu prea mai ai ce cunoaste(si restu de 20 de "prieteni" care merg peste tot cu ei)

    RăspundețiȘtergere
  44. karmin shiff _ Manuel Costa ft_ Juliana Pasini-Santo Brasil (Dj Chick Caribbean Remix)

    RăspundețiȘtergere
  45. karmin shiff _ Manuel Costa ft_ Juliana Pasini-Santo Brasil (Dj Chick Caribbean Remix)

    RăspundețiȘtergere
  46. super club!nu am mai fost in club de 7 ani-asta pt ca am nascut 2 copii intre timp-paranteza pt rautaciosi,dar inainte am frecventat destule cluburi si KEMLIN MI SE PARE un club ok din toate punctele de vedere.e aerisit,e modern se vede ca a fost gandit,iar ce m-a multumit inafara distractiei,e ca dupa ce am plecat nu miroseam deloc a tigara,ceea ce nu prea intalnesti,iar securitatea e maxima.cei ce au comentarii rautacioase la adresa acestui club,ii sfatuiesc sa investeasca ei in altceva si apoi sa vedem pe cine sau pe cati vor multumi.a fost prima data cand am venit la bacau,dar o voi face ori de cate ori ma gandesc sa merg la disco si voi lua toti prietenii cu mine.cat despre a se inchide club kremlin prea rpd nu vad,vorba cuiva cam era coada acolo.

    RăspundețiȘtergere
  47. din cate am auzit sunt vreo 4 asociati la club ul asta,legat de investitie nu e de speriat sa stiti,daca tine 2 luni asa cum se vb.se scoate investitia si aia e,klauss-e foarte bun dar nu ptr bacau asa cum si a dat si el seama, cred ,si in life adjud,ptr k :club kremlin=discoteca,asta e parerea mea,iar de aia iese tiganeala,club life are multe note peste kremlin si tot in cap e asa ca...oricum soarta club ului nu o decide populatia si nici patronii,rechinii deja sunt pe ei

    RăspundețiȘtergere
  48. nu am fost la aceasta discoteca dar dupa cum barfiti, am sa ma duc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  49. sal'tare!!e marfa clubul...dar sunt putzin km piperate bauturile...in rest e tare...

    RăspundețiȘtergere
  50. fratilor inafara de muzik k se aude super ok, nu vad nimik mai special.e o hala super mare atat.ms

    RăspundețiȘtergere
  51. singura problema reala este problema socurilor de curent , dar hai sa fim seriosi ce club si-ar face reclama negativa intrerupind curentul ....hai sa negandim bine la concurenta oare problema nu e din alta parte ??? raspunsul iti stiti voi care mergeti intradear in cluburile din Bacau si ati vazut ca Kremlin a luat maiul cam la toate .....BRUSC au inceput penele de curent ...nu stiu daca un patron de club si-ar permite sa provoace pene de curent stiind ca are bagati bani in scule de ordinul sutelor de miliooane !!! hai mai incet cu barfa tzatzelor ca, Kremlin e Ok hai sa nu ne kkm pe noi . vorbiti de parca va obliga cineva sa veniti . la Magura cu voi ca acolo puteti sa va bateti gaozarilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  52. kremlin e putin diferit fata de ce avem in bacau dar tot aceeasi oameni clar...:-j.macar joia ar trebui sa fie strict pt studenti dak tot ce keama "student party".

    RăspundețiȘtergere
  53. Intradevar, nu inteleg de ce se comenteaza atat si cu atata rautate! Ai mers o data in club, nu ti-a placut, nu mai veni a doua oara si mergi in cel care ti-a facut o mai buna impresie.

    RăspundețiȘtergere
  54. nu stiu cum o fi kremlin, dar vad ca multi de aici abia stiu sa scrie romaneste; daca de'al de astia vin in kremlin...auci!

    RăspundețiȘtergere
  55. invidie la maxim, asta reiese din ce s-a scris pana acum! bravo patronilor si la mai mare

    RăspundețiȘtergere
  56. srry dar este cel mai smecher club din bacau :)

    RăspundețiȘtergere
  57. super tare animatorul ala buzat mmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  58. NU AM FOST DAR SIGUR MA DUC PREA MARI RAUTATI SPUSE PE SEAMA ACESTEI DISCOTECI DAR NU MI E DE MIRARE ASTIA SUNT ROMANII SI NU O SA SE EMANCIPEZE NICIODATA OFFFFFFFFFFFF MI E RAU DE VOI DUCETIVA LA ZEBRA CA MA TI MANCAT CU KKTUL ALA SA FIM SERIOSI SUNTEM AN 2010 DAK VA AMINTITI AM VAZUT KRELINUL PE NET NU MI SE PARE RAU DELOC CHIAR PREA TARE PT BACAU SUCCES SI LA MAI MARE

    RăspundețiȘtergere
  59. sunt nascut si crescut in bacau,am plecat din orasul meu natal tocmai din aceste motive:LUME INVIDIOASA,BADARANI,ACEEASI LUME PESTRITZA IN CLUBURI(de zici ca nu s-a mai nascut nimeni de atunci,aceeasi oameni)MULTA RAUTATE...RUUUUUUUUSINE!!!!
    nu o sa mearga nimic in bacaul ala

    RăspundețiȘtergere
  60. DA....aveti dreptate,ala nu e club este DISCOTECA..hahahahaha...pai voi stiti ce e ala club??? mergeti intr-un club adevarat si apoi sa va dati cu parerea.
    luati ca ex tarile cu renume in ceea ce priveste cluburile,asa ca...HAI CU DISCO!!!! hahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  61. ia uite inca ceva!!! pt.ce merg fufele astea in "DISCO" sa le curga pe la coltul gurii uitandu-se la animatori iar baietzasii sa le curga dupa animatoare...pai mai ziceti ca mrgeti in club,pt.ce? pt atat? nu mergeti sa va distrati,sa dansati,sa va simtiti bine??
    avea dreptate cineva mai sus...dj-ii aia se chinuie degeaba...pai cate as avea de spus despre pitzipoance si cocalari!!!! nu mi-ar ajunge pagina...hai sa traiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. marfa rau cum nu sa mai vazut pana acuma la bacau

    RăspundețiȘtergere
  63. hmm.. dak stau bine sa ma gandesc d knd sa deschis kremlinu majoritatea discotecilor au fst goale dc..pentru k e cel mai tare club.. zebra e un kkt de "discoteca" unde se duc toti drogatii si toti copchii :-j
    so..kremlin \:d/

    RăspundețiȘtergere
  64. toti ne-am dus din curiozitate. dar ne-a ajuns. nu cred ca va mai fi mult timp asa.

    RăspundețiȘtergere
  65. patronii au fost inspirati au facut ceva frumos si cu profit ..dar tre sa ne mai uitam si la lucrurile care nu sunt "ok"..pepenari care nu au 5 lei in buzunar vin si se dau grei de tot..""tiriac e minciuna pe langa ei"" in rest e ok serviciile club-ului sunt ok..

    RăspundețiȘtergere
  66. SUNTETI MULTI CARE VORBITI FARA SA STIIT DE VOI...e FOARTE TARE "KREMLINUL" DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE , BINEINTELES PENTRU CEI CARE STIU SA SE DISTREZE .. DAR SI PENTRU CEI CARE VORBESC DE ZEBRA CA NUI TARE NU STIT PE CE LUME VA AFLATI NATI MAI FOST DIN 98 PROBABIL:::)))

    RăspundețiȘtergere
  67. bah ati mancat cv azi?:)) dava draq de martalogi ce comenteaza oamenii:)) da cn mm vo pus sa veniti dak nu va place?

    RăspundețiȘtergere
  68. stie cineva cum se numeste melodia care canta automat cand accesezi situ` lor oficial>

    RăspundețiȘtergere
  69. sTIE CINEVA care este melodia nr 1 (de la deschiderea site`ului lor ofiicial, e la mare cautare, va rog oricine

    RăspundețiȘtergere
  70. DACA NU VA PLACE,NU VENITI, ABSOLUT NICI O PROBLEMA PENTRU NIMENI, ESTE USOR DE CRITICAT.........

    RăspundețiȘtergere
  71. buna. am fost, merg si voi merge. kremlin nu este un club este o discoteca ptc are dimensinile care le are si este mare pentru ca mai sunt si uni care is permit o bere la 8 lei sau nu stiu cat ”nam baut bere nici o data in discoteca ” daca iti place lume te asteapta cu drag daca nu iti place e o tara libera poti sa mergi si in zebra sin magura si in luizi unde vrei PS: un tigan

    RăspundețiȘtergere
  72. sunt rasist rau... tiganii dauneaza grav sanatatii:)) pt catva tigani care isi vad de treaba lor sunt de parere ca ar fi multttttt mai bine fara neamul lor!!! figuri, si fite moarte boratilorrrrrrrrrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. kremlin ...ok .(frustratii si rasistii...la luizi-la vaci.

      Ștergere

LinkWithin