18.10.2009

Centrul orasului Bacău, in curând zonă de birouri !

Incet incet, centrul orasului Bacau va deveni o zonă de birouri. Asa cum am mai scris intr-un articol precedent, in dreapta-fată a stării civile, deja se construieste un sediu de birouri. Peste drum altă clădire (vezi fotografiile), iar intre cele două există acel teren viran, pe care sigur se va construi tot ceva de genul. Deci o afaceri buna va fi productia de mobiler, mai exact birouri...că doar va fi nevoie la atâtea cladiri de birouri.

Tare-s curios unde vor parca atatea masini, având in vedere că zona e deja sufocată. Iar tot la aceasta cladire, in proiect sunt trecute doar doua etaje si mansarda, iar eu vad deja al treilea etaj.

Cladirea cea noua

Adresa: Strada Soimului Nr.2
Regim inaltime :S+P+2+M
Beneficiar : Luchian Dragos (viceprimarul? ) si Elena Codrim
Constructor: Build. ING.AG SRL
Data finalizarii constructiei: 23.02.2012



Terenul ...inca viran (in stanga fiind cladirea de mai sus, iar in fata, cladirea despre care am scris recent)

2 comentarii:

  1. Ce "bine" se potriveste acea cladire noua in zona. Nu respecta nicio regula de arhitectura sau urbanism, nici regimul de inaltime , nici retragerea , nici functiunea, nici parcare nu are, si mai si afecteaza locuitorii din zona prin zgomot si praf, bineinteles ca nici regulile de constructie nu le respecta, nu are nici acel invelis care sa protejeze de praf sau materiale care mai cad, nici nu stropesc cu apa. Ce sa mai un dezastru urbanistic;

    RăspundețiȘtergere
  2. Din categoria "Vai, se construieste, hai sa ne bucuram". sincer, prefer sa se construiasca o fabrica, ceva, adica o investitie sanatoasa in Bacau, ca de cladiri de birouri si de magazine de mancare (refuz sa zic supermarchet;) ) suntem satui.
    Si porniti ba caldura ca ingheata spirtul in paine...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin