16.03.2009

Robotul de la McDonald`s Bacau

Intotdeauna am apreciat restaurantele McDonald`s pentru doua lucruri:Curatenia si modernizarea continua. Primul restaurant McDonald's în ţara noastră şi-a deschis porţile în data de 16 iunie 1995 la parterul Complexului Comercial UNIREA din Bucuresti. Restaurantul din Bacau s-a deschis in 1998. Cum am spus modernizarea si imbunatatirea serviciilor este un punct forte al lor. Despre mancare se stie ca nu este cea mai sanatoasa din lume, dar nu esti obligat sa mananci numai acolo.

Ultimile modernizari din Bacau, care mi le amintesc sunt:

-Modificare structurala prin largirea spatiului de servit masa
-Adaugarea unui vapor unde se poate sarbatori ziua de nastere
-Schimbarea in mai multe randuri a mobilierului
-Schimbarea locului de joaca

Ultima modernizare este robotul de la McDrive unde faci comanda produselor dorite. Desigur ca la celalat capat exista un operator care iti ia comanda si care te vede prin camera de filmat montata deasupra. Modul acesta de comanda exista de mult timp in alte parti, dar abia acum a ajuns si la noi. Inainte erau doua ghisee unde comandai si plateai, si unul unde ridicai comanda . Acum sunt 3 locuri de oprit. Am patit si eu sa prind coada la comenzi, si iata ca asa cum spuneam , Mecul`este intersat de imbunatatirea serviciilor. Acesta este si scopul articolului. Sa ia si altii exemplu care ofera servicii catre clienti si sa fie in continua modernizare. Ca in Bacau la capitolul relatii cu clientii , sunt multe lipsuri.

Robotul pt. comenzi



Loc de imbunatatiri mai este . De exemplu in Bucureşti şi Tg. Mureş functionează deja restaurante McDonald's cu specific Rock-n-Roll si Cinema.
In Buzau am gasit si fotolii(vezi foto). Sirul poate continua si cu celelalte tari unde am vazut foarte multe lucruri, care la noi inca nu au ajuns,dar m-as indeparta de la subiect. Sa auzim numai de bine.

Mec Buzau (poza am facut-o prin 2008)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin