13.06.2024

Festivalul "Insula de Blues" din Bacău

🎶 Vara aceasta, pregătește-te pentru un festival de neuitat la Insula de Blues! 21-23 Iunie 2024

🌟 O mulțime de artiști talentați te așteaptă cu muzică live de calitate, de la blues autentic la soul și ritmuri electrizante.

Mai sunt extrem de puține zile până la evenimentul "Insula de Blues", un festival de mare bun-simț, un prilej de a te întâlni cu prietenii, foștii colegi de școală, parteneri de afaceri, colegi de muncă și familie. Toți uniți într-o vibrație înaltă de gânduri bune și muzică de calitate. Este un proiect pentru comunitate și un viitor cultural, menționând orașul Bacău pe harta destinațiilor dorite.

🎸 Vino să te bucuri de atmosfera vibrantă, activități diverse și surprize unice!

🎷 Fie că ești fan al blues-ului sau doar în căutare de distracție, Insula de Blues este locul unde trebuie să fii.

🎤Nu rata acest eveniment!

Elementele unice, precum HamHamBar-ul plin de surprize și Teatrul de Umbre, vor fi prezente. Accesul este gratuit pentru copii până în 15 ani, aveți posibilitatea de a aduce scaune pliante, iar prețurile la bere, vin și mâncare sunt rezonabile.

Există pachete de grup pentru companii, și, dacă rezonezi cu muzica și vrei să fii parte din acest eveniment, te primim cu bucurie! 

Donațiile sunt binevenite pe platforma iabilet.ro pentru a ajuta pe cei mai puțin favorizați. Locurile sunt limitate, deci cumpărați biletele din timp! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin