19.08.2014

Apel la respect - Romeo Stavarache susținut de familie

 Auzisem si eu zilele trecute despre zvonul ca primarul Romeo Stavarache ar fi incercat sa se sinucida. Cu o oarecare experienta si cunoscandu-mi si colegii din presa am facut repede legaturile, cine a lansat zvonul si ca nu este adevarat. Dar, publicul necunoscand anumite elemente despre presa, manipulare, peronalitate, a răspândit rapid zvonul.

Ca dovadă, astăzi am primit pe mail, o scrisoare din partea avocatului familiei Stavarache:

Mă numesc Doinița Boană, sunt avocat în cadrul Baroului Bacău și  sunt unul  dintre  apărătorii  aleși  ai  domnului  Romeo  Stavarache,  primarul municipiului Bacău, în cauza ce formează obiectul  dosarului nr.  504/32/2014 aflat pe rolul Curții de Apel Bacău. Ținând cont de ultimele articole apărute în mass-media locală și națională cu privire la o presupusă încercare de sinuciderea  clientului  meu,  vă  aduc  la  cunoștință  că  această  faptă  nu  a  existat,  cu certitudine.Vă comunic, de asemenea, că am fost împuternicită de soția primarului Romeo Stavarache,  doamna Ana -  Maria Stavarache,   să vă remit  următorul punct  de  vedere,  ce  îi  aparține  în  exclusivitate,  cu  rugămintea  de  a-l  da publicității:


Apel  la respect 

Astăzi, când eu și familia mea trecem prin momente dificile, îndemn înmod public la respect și
echilibru, din postura de soție a unui om care a crezut toată viața în aceste valori. Este  regretabil  că  instituții  media  prestigioase  au  decis  să  difuzeze materiale în care s-a vorbit despre o presupusă încercare de sinucidere a soțului meu, citând surse ”de încredere, dar care au dorit să-și păstreze anonimatul”.Nimic mai neadevărat! Soțul meu a avut și are un comportament demn și cu încredere că justiția își va face datoria. Nu a încercat nicio clipă să recurgă la un act extrem ci, dimpotrivă, se pregătește pentru următorul termen de judecată, din data de 22 august. Cei care au avut ocazia să îl cunoască cu adevărat, știu că soțul meu este un om care crede în Dumnezeu și care, ca orice bun creștin, nu s-ar gândi nicio secundă la o astfel de soluție. Nu doresc ca soțul meu să fie privit cu compasiune, dar nici nu doresc ca persoana sa să devină obiectul unor știri de presă nefondate, bazate pe zvonuri inexplicabile și neverificate. Mulțumesc tuturor celor care  au ales în această perioadă să fie alături defamilia noastră și le mulțumesc jurnaliștilor care au relatat despre cazul soțului meu cu profesionalism și echilibru.

Cu respect, Ana - Maria Stavarache”

4 comentarii:

  1. Daca spunea neavasta lui Voiculescu asa ceva era linsata de toti oamenii "corecti" din tara asta , ce "apel la respect" pentru un ciorditor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Indeamna la "respect si echilibru"? Dati-mi voie sa fiu rautacios (si cred ca mi se cuvine acest drept deoarece sunt unul din cei care l-a votat de fiecare data). Unde a fost acest respect si echilibru a primarului (imi cer scuze ca nu acord prezumtia de nevinovatie dar nu sunt magistrat) fata de cetatenii care si-au pus sperante in el?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vede cat de frustrata e lumea!nici macar instanta nu a dovedit vinovatia dar mediocrii latra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Mediocrii" au suficient discernamant sa poata trage concluzii. Au aparut stenogramele discutiilor. Consider ca RS nu este strain de aceste practici. Daca era CORECT, nu existau suspiciuni.

      Ștergere

LinkWithin