27.02.2009

Ministrul de pe Hi5

Cu sediul la San Francisco, California, hi5 este una dintre cele mai mari retele sociale din lume, clasandu-se in primele zece cele mai vizitate site-uri din lume.

"Hi5 a fost lansat in Romania si in intreaga lume in ultima parte a anului 2003 si a devenit imediat cea mai mare retea sociala"

Pe vremea cand am inceput facultatea de drept, nu m-as fi gandit vreodata sa-l am in lista de prieteni de pe hi5 pe fostul ministru de justitie Tudor Chiuariu.

Spun despre el pentru ca in 2008 a candidat in Bacau ( pentru PNL în Colegiul 1).Am vazut ca are cateva ,,five-uri'', dar nici unul de ,,Party Animal'' ,desi, din cate am auzit, sunt petreceri mari la guvern.
Mai sunt si alte ,,vedete'' pe hi5 pe care am sa le mai prezint in alte articole, si nu ma refer la cei cu conturi false.


link http://tudorchiuariu.hi5.com



Serviciile hi5 sunt disponibile in 12 limbi, numar care, potrivit lui Brett Finkelstein, va creste. Reteaua are 70 de milioane de membri inregistrati in aproape toate tarile lumii. Circa 35 de milioane de utilizatori (58% cu varste sub 35 de ani) revin pe site cel putin lunar. Compania a fost fondata de Ramu Yalamanchi si Akash Garg, investitia initiala ridicandu-se la 250.000 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin