25.03.2024

Noi mobilități Erasmus + la Asociația pentru Educație și Formare în Portugalia

Inceputul celui de-al doilea an de acreditare a debutat  pentru  Asociatia pentru Educatie si Formare ASEF,  cu noi mobilitati aprobate in formularul de candidatura. Astfel, prima mobilitate de tip job shadowing, s-a derulat la institutia partenera EDU2GROW, din Lisabona-Portugalia. 

Mobilitatea s-a derulat in perioada, 21-24 februarie 2024 si a fost realizată de membri in echipa de management a asociatiei,  formatoare ASEF,  Ioana-Mirela Cojocaru si Ștefania- Georgiana Tărâță.  

Edu2Grow este un furnizor internațional de formare, care are ca obiectiv dezvoltarea  profesională a persoanelor care lucrează în sectorul educațional, prin promovarea, sprijinirea și furnizarea de activități de formare în conformitate cu principiile Erasmus+.

Temele de interes au fost: noile abordări ale predării, diversitate și incluziune, învățarea limbilor străine, transformarea digitală, eforturile sustenabile și de mediu.


Pe parcursul celor 4 zile de mobilitate, reprezentatele ASEF au participat la activitățile centrului de formare, au asistat la cursuri, au avut întâlniri cu echipa de management, formatorii și formabilii institutiei gazda. 

Consideram ca mobilitatea Job Shadowing desfasurata la Lisabona si-a atins obiectivele, s-au derulat activitatile conform programului stabilit anterior cu institutia gazda.

Participarea la activitatile de formare cu adultii, schimbul de bune practici la nivel managerial si timpul petrecut in institutia gadza ne-a oferit oportunitatea de a ne  dezvolta noi abilitati in calitate de formatori, in calitate de membri in echipa de management ASEF si a creat primise pentru noi proiecte Erasmus + si colaborari cu Edu2Grow. 

 

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale ANPCDEFP. Nici Uniunea Europeană și nici ANPCDEFP nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea”. 

 

ECHIPA DE FORMATORI ASEF, 

Ioana- Mirela Cojocaru si Tărâță Ștefania-Georgiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin