01.09.2017

Inaugurare McDonald's și Spartan din Arena Mall

Teoretic, deschiderea a inca unui restaurant Mc Donald's in Bacau, te duce cu gandul ca Bacaul e in plina dezvoltare. Da, probabil in mediu privat se mai misca lucrurile. Au trecut 19 ani de la primul restaurant din intersectia de la Tic Tac. Parteneriatul cu Arena Mall a fost unul fructuos. Proprietarul Arenei Mall, Ovidiu Budeanu a realizat si amenajat zona pentru servire, iar Mecul a venit cu investiția de 600 de mii de euro, rezultand al 69-lea restaurant din România. La deschidere au fost alaturi Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants, Victor Tedesco, Director General Premier Capital, si Melo Hili, Dr. General Hili Ventures si presedinte Premier Capital. Ei sunt prezenti in 10 țari, dintre care 6 cu Mecul iar in 4 țări cu alte afaceri de logistica si diverse.


 Alte cateva aspecte ar mai fi:

-Urmeaza un țarc de joacă pentru copii in fața la Cinema City.
-Cea mai noua tehnologie se afla acum la Bacau. 2,5 milioane de lei.
-40 de angajati in afara de cei 70 de la Tic Tac
-Foarte multa tehnologie in special IT (undeva la 6 metri cubi de servere, pe care le-am vazut in spate)

-Bucataria este pregatita sa produca 700 de sandvisuri pe ora. 2-3 sute de clienti pe ora, 600 de portii mici si 300 de portii mari/h.  Sunt prezenti in 22 de orase. Este o traditie sa deschida restaurante pe 1 septembrie.

Premier Capital, firma malteza este proprietarul lanturilor de magazine McDonald's.

Pentru mine a fost o mare bucurie si provocare, am inceput relocarile in timp record...m-au obligat sa ridic nivelul in zona de food- court. Sunt fericit sa am ca perteneri pe Mc Donalds” a declarat Ovidiu Budeanu - proprietar Arena Mall. (foto)


Langa Mec s-a deschis si un restaurant Spartan.



Discurs inaugurare


Foto



Odată cu această redeschidere, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă, valabilă doar în restaurantul din Arena Mall Bacău. Clienții care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura și de oferte speciale. Între 1-5 septembrie, la fiecare produs Big Mac sau McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei.


Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin