05.08.2017

Caravana „Barrier Test Mobil” te trimite la Berlin

Într-un SHOWROOM MOBIL INTERACTIV de 20 de metri pătrați, persoanele interesate interacționează cu produsele BARRIER® și, în același timp, participă la o experiență virtuală 3D în interiorul camionului special amenajat.

Premiile constau in 5 city breakuri la Berlin. Regulamentul concursului și detaliile de participare se găsesc pe webisite-ul www.barrier.ro/testmobil.

Proiectul desfășurat în parteneriat cu Discovery și Top Booking, se ridică la o investiţie de peste 150.000 de euro şi se derulează în 16 orașe din întreaga țară (Cluj, Sibiu, Brașov, Ploiești, Mangalia, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Tecuci, Bacău, Iași, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Baia Mare, Timișoara), în perioada 26 mai – 17 septembrie 2017.

În fiecare oraș, showroom-ul mobil va poposi timp de trei zile, de vineri până duminică, 10 ore în fiecare zi. În cadrul proiectului vor fi oferite peste 700 de premii.

Primul showroom mobil din România te așteaptă în acest week-end din nou la Bacău, în parcarea Kaufland, din Str. Nicu Enea, nr. 1 – langa autogara, de vineri 4 august, până duminică 6 august, în intervalul orar 9-13 și 16-20. Aici poți să descoperi produsele de top Barrier. În plus, dacă te înscrii la tombolă, ai șansa de a câștiga un city break la Berlin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin