06.12.2016

Bursa Vinului 2016


VINEST – BURSA VINULUI BACĂU 9 - 11 DECEMBRIE 2016

SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, vă invită să participați la a patra ediție a evenimentului „Vin Est – Bursa Vinului Bacău”. Prezentarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 9 decembrie 2016, începând cu ora 13.00.

„Vin Est – Bursa Vinului Bacău” este o expoziție naţională, cu participare internațională dedicată vinului. Evenimentul prezintă publicului vizitator și clienților, producători, importatori și distribuitori de vinuri, accesorii, produse alimentare, precum și crame.

În cadrul acestui eveniment cu vânzare, vor avea loc prezentări și degustări de vinuri din Republica Moldova, Italia, Franța, America de Sud și bineînțeles din România.
Printre vinurile care pot fi degustate se află: vinuri de masa seci, demiseci, dulci, demidulci albe, rose şi roşii din toate sortimentele. De asemenea, anul acesta în cadrul evenimentului „Vin Est – Bursa Vinului
Bacău”, va avea loc şi „Expo Food – Târgul Produselor Tradiţionale”, astfel încât arta culinară să se îmbine cu arta vinurilor alese. Se pot încheia contracte direct cu producătorii, importatorii și distribuitorii, expoziția reprezentând pentru majoritatea expozanților o importantă platformă de
reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de facilitare de noi contacte.

În cadrul evenimentului vor avea loc următoarele prezentări: vineri, începând cu ora 15.00, Sergiu NEDELEA cu prezentarea „Vinul între HO RE CA şi RETAIL”, de la ora 17.00, Drd. Ing. Mihail MANOLACHE cu prezentarea „Clasificarea şi servirea vinurilor", sâmbătă, de la ora 13.00, Mihail MANOLACHE - MASTERCLASS cu prezentarea „Influenţa butoaielor de stejar asupra maturării vinurilor”, iar duminică, de la ora 12.00, Mihail MANOLACHE – MASTERCLASS cu prezentarea „Producerea şi clasificarea spumantelor” (prezentare susţinută de Cricova, Les Mousquetaires du Vin şi CAEx Bacău).

Se poate vizita expoziția conform următorului program: vineri începând cu ora
11.00 până la ora 18.00, sâmbătă începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de
la ora 10.00 până la ora 14.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin