03.10.2014

TEDx revine in Bacău

Pe 17 Octombrie 2014, experienţa TEDx revine in Bacău. Cea de-a doua ediție a TEDxBacau, propune o nouă temă, o nouă locație, o listă de speakeri excepționali și o oportunitate unică de a socializa cu oameni interesați de dezvoltarea lor personală.

Un eveniment cu o atmosferă electrizantă, încărcată de energie, de idei şi emoții de neuitat. Cel mai important eveniment al toamnei va avea loc vineri 17 Octombrie 2014, între orele 17:00 și 21:00, pe scena sălii „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău. Formatul de prezentare, structura
programului, și în special calitatea participanților se reunesc pentru o seară de neuitat, în care vă puteți lega prietenii, găsi noi parteneri de afaceri, învața lucruri interesante sau creiona noi idei pentru viitor. Tema din acest an este The Strings of Life (Corzile vieții).

Astfel, TEDxBacau va reuni pe aceeaşi scenă 11 vorbitori care își vor împărtăși ideile, inițiativele și poveștile de succes, modalitățile prin care au trecut peste momentele de ezitare dar și peste greutățile pe care le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.

Printre speakeri se numără Mihaela Tatu, Eduard Sandu și Marius Tudosiei. Lista completă a speakerilor care vor urca pe scena TEDxBacau o puteți găsi aici: http://www.tedxbacau.com/invitati/ Biletele destinate vânzării pe site-ul TEDxBacau.com au fost deja epuizate. Mai puteți achizitiona bilete doar de la CASA DE BILETE A ATENEULUI DIN BACĂU! Preț bilet: 20 RON (pentru primii 60 de elevi/studenți înscriși) 40 RON (early booking) 50 RON (în ziua evenimentului)

 Partenerii TEDxBacau 2014 Asociația „Be Great" Main partner: Softescu Innovation partners: Selgros, SCC Creative partners: Ness, Evolutiv

Media partners: Inima Bacăului, România Pozitivă, Bacău.Net

Official Car: Toyota prin Auto Best Center Bacău

TED este o organizatie non-profit dedicată Ideilor ce Merită să fie Împărtășite (Ideas Worth Spreading). A debutat în 1984 ca o conferință ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnology, Entertainment și Design. De atunci, importanța și diversitatea temelor a crescut continuu. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștintelor, și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanti lideri și gânditori ai lumii. Inregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online, fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni interesați de dezvoltarea lor intelectuală.

Printre vorbitorii acestor evenimente s-au numărat: Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck sau Bono. Împărtăşeşte experienţa TED împreună cu TEDxBacau. Rezervă-ți seara zilei de 17 Octombrie pentru cel mai impresionant eveniment al toamnei. Tratament și hrană pentru creier și suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin