13.10.2014

Jandarmii băcăuani la Sfânta Parascheva

 Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău asigură în continuare măsurile specifice de ordine şi linişte publică pe timpul pelerinajului la Moaştele Sfintei Parascheva.


Vezi pe INIMA ROMANIEI si  Sosirea moaștelor Sfântului Constantin Brâncoveanu la Iași

Video

Au fost constatate două fapte cu caracter penal respectiv promovarea unor produse suspecte ca fiind
piratate către public (24 de cd-uri ) și furt (două femei din municipiul Iași au sustras icoane de la un comerciant ); în cele două situații au fost întocmite acte de sesizare a organelor competente pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

 Au fost desfășurate o serie de activități de prevenire a faptelor antisociale; în anumite situații punctuale jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine au aplicat măsuri sancționatorii pentru încălcarea unor norme legale ;

 50 de persoane au fost sancționate cu amendă (valoare totală de peste 7000 de lei) pentru cerșetorie, comercializare de bunuri fără documente legale, tulburarea ordinii publice. În 270 de situații personalul de specialitate a intervenit pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu probleme medicale (stări de leșin, dureri abdominale, pusee de hipertensiune), 18 dintre acestea fiind transportate la spital. În această perioadă recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de ordine stabilite pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă adecvat, pentru prevenirea aglomerărilor, busculadelor şi altor situaţii nedorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin