03.10.2014

Doi bloggeri locali au devenit moguli

Colegii din Divan, Florin Popescu (aghiuta.com) si Gabi Mihai (www.steagulrosu.ro) au preluat cotidianul online Ziarul de Bacău.
Agenția G&P News & Advertising și-a diversificat portofoliul, prin achiziția cotidianului online Ziarul de Bacău, un punct de referință pe piața media locală. Prin această tranzacţie, G&P News & Advertising SRL îşi creşte cota de piaţă în domeniul mass media, direcţie strategică a firmei.
Ziarul de Bacău a luat ființă la 1 iunie 2002, reprezentând mereu un punct de reper în presa locală băcăuană. Este singurul ziar băcăuan care a fost înscris în BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) din
2004 și a beneficiat de rezultate ale SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet).
O componentă de bază, cu un rol determinant în strategia de dezvoltare G&P News & Advertising SRL, o reprezintă ziaruldebacau.ro, cu un trafic lunar de peste 60.000 de cititori.
"Ne dorim să dezvoltăm și să reînprospătăm conținutul publicației online Ziarul de Bacău, concomitent cu celelalte titluri deținute de societate. Achiziția face parte din strategia de dezvoltare a firmei noastre pe piața mass media locală, fiind un pas important în această direcție", a declarat Gabriel Mihai, directorul general al G&P News & Advertising SRL.
SC G&P News & Advertising SRL și-a început activitatea în anul 2010, ajungând în scurt timp un nume important pe piața mass media băcăuană. Societatea deține un portofoliu extins de servicii, fiind singura agenție de monitorizare a presei din localitate, deținând un portofoliu important de publicații online și reprezentând un jucător esențial pe piața locală de publicitate.

Un comentariu:

LinkWithin