26.08.2014

"Club de afaceri pentru elevi si tineri" - CLUBIS Bacau

Centrul European pentru Strategii Durabile anunţă începerea înscrierilor în Clubul de Afaceri pentru Elevi şi Tineri – CLUBIS Bacău. Proiectul se adresează elevilor şi tinerilor cu vârsta între 14 şi 35 de ani iar înscrierile se pot face direct pe site-ul clubului, la www.clubis.ro.

 Proiectul este derulat de către Centrul European pentru Strategii Durabile în parteneriat cu Palatul Copiilor Bacău şi a câştigat o finanţare de 2755 de lei la Concursul Local de Proiecte organizat de către
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău.

 Proiectul se desfăşoară pe trei secţiuni. În cadrul primei secţiuni, dintre elevii şi tinerii înscrişi în site vor fi selectate 20 de persoane împreună cu care echipa de proiect va organiza o serie de colocvii pe teme de business unde se vor dezbate subiecte actuale din domeniul economic, fixându-se totodată noţiuni fundamentale de antreprenoriat.

 În cadrul celei de a doua secţiuni a proiectului, cei 20 de elevi şi tineri vor vizita obiective economice relevante pentru economia judeţului Bacău, în cadrul acestora urmând a se întâlni cu persoane cu experienţă în afaceri, cărora le vor putea adresa întrebări. Cea de a treia secţiune a proiectului se va desfăşura sub forma unui atelier de lucru unde cei 20 de elevi şi tineri, împărţiţi în patru echipe, vor realiza câte un plan de afaceri pe care (în final) îl vor prezenta în cadrul festiv unui auditoriu format din reprezentanţi ai mediului de afaceri băcăuan, ai blogosferei şi mass-mediei locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin