21.12.2010

Vino la ajutorii Moşului să îţi împacheteze cadourile

În perioada 20-24 decembrie, cercetaşii băcăuani sunt ajutorii lui Moş Crăciun. Îi găseşti la parterul Arena Mall între orele 15-21, pregătiţi să împacheteze orice cadou ai achiziţionat pentru cei dragi ţie. Îi vei recunoaşte uşor: 3-4 tineri cu hârtie de împachetat şi fundiţe de cadouri lângă ei.
Acţiunea se desfăşoară pe bază de donaţie. Fiecare persoană care apelează la cavalerii „Ordinului Cadoului Fermecat” (OCF) plăteşte în funcţie de cât de mulţumit este de serviciul prestat de aceştia.


Acesta este un proiect organizat de membrii voluntari ai Centrului Local „Insula Cercetaşilor” Bacău,
sucursală a Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”. Aceştia doresc să îşi susţină activităţile de pe parcursul anului şi să achiziţioneze materialele necesare implementării activităţilor săptămânale cu copiii, la nivel de unitate. OCF are rolul de a-i ajuta pe copii şi tineri să socializeze, că coopereze şi să se implice activ în viaţa băcăuanilor. Proiectul a fost implementat şi anul trecut, în aceeaşi locaţie, fiind un serviciu în plus pe care Arena Mall îl punea la dispoziţia clienţilor săi şi nu numai.
Aşadar, vino să te ajutăm să faci cadouri pentru cei dragi.
Pentru mai multe detalii, ne poţi contacta la bacau.ic@scout.ro.

Web http://www.facebook.com/insulacercetasilor.bacau


Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” (www.scout.ro), reînfiinţată în 1990, este cea mai mare mişcare de tineret din România, cu circa 2500 de membri în peste 100 de centre locale (filiale) răspândite în toată ţara. Fiecare dintre aceste centre îşi planifică propria activitate în funcţie de specificul local şi în funcţie de interesele şi aptitudinile membrilor ei, se integrează în comunitatea locală şi încearcă să-i ajute pe membrii lor să devină cetăţeni responsabili ai comunităţilor în care trăiesc. Organizaţia naţională este, de asemenea, integrată în cercetăşia mondiala prin apartenenţa ei ca membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) care numără în prezent în jur de 30.000.000 membri activi în 216 ţări şi teritorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin