15.12.2010

„Vine Craciunul" la BAUMAX Bacau

Spectacolul cultural artistic “Vine Craciunul” este o introducere în atmosfera sarbatorilor de  iarna. Prin activitatile de educatie plasticasi cultural-artisitce (muzica, dans, poezie si teatru)  putem stimula creativitatea elevilor si prescolarilor, putem cultiva sensibilitatea si capacitatea  de a desprinde, cunoaste si întelege frumosul traditiilor de iarna, arta si viata sociala.

17-19 - decembrie 2010, in incinta magazinului Baumax, ora 14:00 - spectacol artistic


 Mediul înconjurator îi da copilului posibilitatea de a veni mereu în contact cu ceva nou  pentru el, de a întelege
side a cunoaste mai bine traditiile si obiceiurile de iarna. Prin educatia  estetica se urmareste familiarizarea treptata a copilului cu frumosul din mediul înconjurator,  formarea perceptiilor, gustului estetic si a deprinderilor artistice. Spiritul Craciunului ajuta  copiii sa perceapa atmosfera de vis si lumina, a bucuriei Nasterii Domnului, ajutati de cadrele  didactice, devenind mai veseli, optimisti si fericiti.


În cadrul acestui proiect se va sarbatori Craciunul prin cântece, poezii, scenete,  colinde, uratori si expozitie de desene si pictura. Astfel educatia artistica realizeaza o  deschidere a cunostintelor copiilor spre estetic si artistic, precum si o rafinare a perceptiilor  vizuale. Aceasta impune cadrului didactic sa organizeze cu copiii diferite actiuni, cele mai  multe cu caracter de joc, prin care sa dezvolte sensibilitatea sarbatorilor de iarna.

Prin demararea acestui parteneriat educational ne-am dori sa dezvoltam copiilor  sentimente pozitive fata de traditiile si obiceiurile de iarna folosind educatia plastica, practica  si artistica. stimularea creativitatii elevilor;
 dezvoltarea abilitatilor de comunicare prin limbaj literar, plastic; promovarea traditiilor si obiceiurilor de iarna;



Un comentariu:

  1. frumoasa-i perioada sarbatorilor..frumoase-s obiceiurile, insa pentru multi..triste-s vremurile!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin