07.12.2010

Lecturi Urbane revine in Bacau

Mai tineti minte prima editie "Lecturi Urbane din Bacau? Ei bine, Lecturi Urbane se intoarce sub alta forma. Proiectul de implicare sociala care a cuprins intreaga tara se pregateste de o revenire inedita in orasul nostru.

Pentru ca la Bacau a fost, asa cum ne-am propus, editia care a adunat cei mai multi participanti din tara, de data aceasta ne-am gandit sa va provocam cu o idee care nu s-a mai facut: O editie de Lecturi Urbane simultana in mai multe licee. 

Am ales data de luni, 13 decembrie, pentru actiunea simultana, iar astfel sa aveti ocazia sa daruiti o carte in liceul vostru, in pauza mare, intr-un loc vizibil pentru cat mai multa lume (curtea scolii/holuri, in functie de vreme).

Ideea este foarte simpla: noi va punem la dispozitie materialele pe care le veti personaliza si le veti folosi pentru o colecta de carte. Cartile pe care le veti strange in acest timp, vor fi cele pe care le veti imparti in timpul editiei, celor care nu participa si nu citesc cu voi.

Acestea fiind spuse avem nevoie de reprezentanti de la orice liceu (sau chiar scoala) care sunt dispusi sa se implice in acest proiect si sa faca din liceul lor unul in care lectura si implicarea sociala este pusa la loc de cinste. Este o provocare la care stim ca veti raspunde si veti face din Bacau un oras mandru pe harta Lecturi Urbane, si nu numai.

Va rugam sa ne contactati pe bacau@orasulciteste.ro in momentul in care va organizati in liceul vostru si ati desemnat o persoana care sa tina legatura si cu noi, pentru a va sprijini in cazul in care aveti nevoie ori pentru a face propuneri. Cu informatiile pe care le primim de la voi, va tinem la curent aici pe site si pe Facebook .


Hai la citit, Bacau! Transforma-ti colegiul intr-unul cool!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin