08.12.2010

DJ Rynno si Sylvia vin in Club Kremlin


Cunoscuti pentru piese precum Feel, Huska, Deep, Fantasy of Love, DJ Rynno si Sylvia vin in Club Kremlin, sambata, 11 decembrie pentru a le fredona alaturi de tine. Daca mai punem la socoteala si faptul ca pe cuburi vor face spectacol dansatorii de la Jolie Artists, si ca pe baruri vor fi promotii, nu putem sa ne gandim decat la o seara de sambata perfecta.

Detalii: Warm up/after: DJ Klauss, VJ Matteo

Pret intrare: 10 lei pana la 23, 30 /15 lei dupa 23,30
Studenti 10 lei
www.clubkremlin.ro

Rezervari: 0758/68 68 78

7 comentarii:

  1. recunosc faptul ca nu am mai reusit sa ajung sambata asta , e adevarat ca dj rhynno cu silvia nu au mai ajuns ? sau e doar un zvon rautacios ? ms

    RăspundețiȘtergere
  2. E doar un zvon. Voi posta imediat pozele.

    RăspundețiȘtergere
  3. La ora 3 patronii de la Kremlin ( 2 dintre ei -nu dau nume din bun simt ) erau in Privilege si stateau la bar cu un shot!! I-au vazut peste 300 oameni,inclusiv Dl Ciprian de la Marinarul care era acolo cu mai multi prieteni si o sa ii vedeti si in pozele de pe siteul clubului !! Rhynno cu Silvia au venit la ora 4 in Kremlin de la Sascut si au plecat repede,dupa care a inceput bataie generala cu geamuri sparte si dezastru la bai si politie pana la ora 6 cu declaratii !!
    Sa spui si de asta ca o sa apara si in presa zilele astea !!
    Hai sa nu ne mai ascundem dupa aparente ca deja stie tot orasul ce este acolo !! O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdane, comentariului tau ii cam miroase a minciuna. Prima minciuna este ca "Rhynno cu Silvia au venit la ora 4 in Kremlin- nu este adevarat pt. ca intamplator am fost acolo si la ora 3 au terminat de cantat. Deci daca nu stii asta e clar cat de adevarat este comentariul tau.....

    RăspundețiȘtergere
  5. buna seara , pana la urma poate cineva sa posteze poze de la eveniment ? nici pe site ul clubului nu gasim poze . spunea cineva mai sus ca o sa posteze poze de sambata . asteptam si noi . multumim .

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.inimabacaului.ro/2010/12/dj-rynno-sylvia-poze-din-kremlin.html

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin