17.12.2010

Decernarea premiilor concursului Reclama la Voluntariat

Miercuri 15 decembrie, intr-un cadru festiv au fost acordate premiile concursului Reclama la Voluntariat. Evenimentul a fost deschis de un concert sustinut de beneficiarii Fundatiei de Sprijin Comunitar care au incantat audienta, ce a umplut aseara sala Ateneului, cu un program de cantece si obiceiuri de sezon. Dupa programul artistic a urmat ceremonia de acordare a premiilor la cele trei categorii de concurs.

La categoria poezie, premiile au fost inmanate de reprezentantul Prefecturii Bacau, partenerul concursului, doamna Nicoleta Zarnescu director al Cancelariei Prefectului. Castigatorii au fost:


I. Popa Miruna;
II. Paiu Andrei;
III. Ghenade Gratiela

La categoria design publicitar, castigatorii au primit premiile din partea doamnei Melania Aurelia Ichim din partea revistei Zile si Nopti. Premiantii au fost:
I. Gabor Remus;
II. Giugariu Teona;
III. Mazilu Robert;

La categoria spot video premiile au fost inmanate de catre domnul Cristi Lupu, manager Grafit Invest. Castigatorii au fost:
I. locul I nu s-a acordat;
II. Miller Sabina;
III. Mazilu Adrian si Mihai Robert;

Au fost acordate si doua mentiuni pentru clipurile realizate de catre Zadescu Bogdan si Madalin Ghioc, realizari deosebite dar care au fost inscrise dupa finalizarea perioadei de inscrieri si nu au fost luate in calcul la jurizare.

In acordarea premiilor juriul a tinut cont in primul rand de originalitatea creatiilor, de creativitatea autorilor si de masura in care ideea de voluntariat a fost corect promovata. Au contat deasemenea si voturile acordate on line de catre vizitatorii site-ului www.voluntarifsc.ro.
Sponsorii evenimentului au fost: Sc. Aerostar Bacau si Grafit Invest. Parteneri media Radio Zu si Zile si Nopti

Un comentariu:

LinkWithin