01.12.2010

Decembrie vine cu “haine noi” în Arena Mall Bacau

• În 3 decembrie, patru noi branduri în Arena Mall şi un spectacol de excepţie

După deschiderea din toamnă a magazinului Intersport şi a magazinelor aparţinând Grupului Inditex, iarna va aduce alte noi branduri în Arena Mall: Sephora, Stone Creek, Dolena şi Coccodrillo
Sephora aduce un concept şi o atmosfera unică, prin mărci din diverse categorii de produse cosmetice: îngrijire, parfumuri, machiaj, produse de baie şi produse pentru păr şi accesorii. Ceea ce diferenţiază cu totul aceste magazine este oferta de produse inovatoare, brand-uri care se găsesc în exclusivitate în lanţurile de magazine Sephora (Strivectin, Dr. Murad, Dr. Brandt, Eyliplex, Too Faced, Priorities, etc.) şi brand-ul propriu Sephora. Clienţi se pot delecta si pot profita de servicii de manichiura, machiaj şi consiliere pentru
îngrijire.

Stone Creek, magazin de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru el şi pentru ea, vine cu brand-uri precum Lacoste, Puma, Yuxone, Wagoneer, Le Coq Sportif, Vagabond, Rocket Dog, Patagonia, Merrell, Kowalski, Jump, Pepe Jeans, Fly London, Dr. Martens, Crocs, G-Sus, Wrangler, Lee şi multe altele.
Casa de modă Dolena a apărut 1993 în Roman, judeţul Neamţ şi s-a facut remarcată în ultimii ani în cadrul Bucharest Fashion Week şi FashionTV Summer Festival. Având o vastă experienţa în domeniul producţiei de costume, paltoane, fuste, pantaloni, pantofi şi poşete pentru ocazie, Dolena beneficiază de o mare recunoaştere şi apreciere pe piaţa de profil din România.
Coccodrillo este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte pentru copii, între 0 şi 14 ani, din estul şi centrul Europei, avînd magazine în 20 de ţări din Europa, Asia şi America.

Tot pe 3 decembrie, începand cu ora 18.30, în Arena Mall se va da startul cumpărăturilor de sărbători cu Răzvan şi Dani, Hara şi Direcţia 5. Toţi cei prezenţi sunt invitaţi să impodobească Bradul de Crăciun într-o atmosferă de sărbătoare, plină de cadouri, concursuri şi multe alte surprize. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin