06.12.2010

Daruieste-i Craciunul !

Campania Daruieşte-i Crăciunul se desfasoara in perioada 1 - 15 decembrie 2010 si are ca scop oferirea unor activitati extracurriculare in care elevii isi vor dezvolta spiritul civic si vor constientiza importanta voluntariatului in societatea in care traiesc, prin implicarea acestora in colectarea de alimente neperisabile, imbracaminte si jucarii in cutii special amenajate in scoli si in distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile - in special copii si tineri defavorizati proveniti din mediul rural.

In fiecare institutie din invatamant din Bacau va fi amenajata o cutie in care elevii vor putea sa doneze imbracaminte, jucarii si alimente neperisabile. Pentru buna desfasurare a proiectului, activitatile din fiecare liceu vor fi supervizate de catre presedintele CSE din fiecare institutie de invatamant.


Pe 14 si 15 decembrie, CJE Bacau va strange impreuna cu Crucea Rosie cutiile din toate liceele. Donatiile vor fi sortate, iar apoi distribuite la persoanele nevoiase din judet in cadrul Caravanei Mos-Craciun.

Partenerii media ai campaniei sunt 1 TV Bacau, Divanul Ad-Blog, Ghidul Bacaului, Inainte.eu, Inima Bacaului, kristofer93.com si Ziarul de Bacau.

Un comentariu:

  1. va urez sarbatori fericite,la toti romani?..si bacaoanilor,un salut pt toti... Ionel Italia...***

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin