07.12.2010

Concursul "Reclama la voluntariat", adresat tinerilor din judetul Bacau

Cu ocazia zilei internationale a voluntarului si avand in vedere ca anul 2011 este Anul European al Voluntariatului, voluntarii Fundatiei de Sprijin Comunitar organizeaza concursul “Reclama la Voluntariat”, in cadrul caruia participantii vor realiza un material original care sa se incadreze in una dintre cele trei sectiuni: lirica si poezie; spot video; design (afis, fotografie, desen, etc.), prin care sa promoveze ideea de voluntariat si perceptia lor asupra voluntariatului.

Sunt asteptati sa se inscrie liceeni si elevi din judetul Bacau. Concursul a fost lansat pentru participanti in data de 24 noiembrie 2010 iar inscrierile vor dura pana la data de 10 decembrie.

Inmanarea premiilor se va face in cadrul unui eveniment public ce va avea loc in data de 15 decembrie 2010, ora 19:00, la sala Ateneu, unde sunt asteptati sa participe 300 de voluntari, parinti si profesori.
Pentru o buna motivare, castigatorii primelor trei locuri la fiecare categorie, vor primi premii in bani cu valori cuprinse intre 30 si 200 euro

Concursul isi propune promovarea valorilor voluntariatului prin implicarea directa a tinerilor talentati in crearea unor mesaje de impact privind voluntariatul in general dar si imbunatatirea constiintei si implicarii civice a tinerilor pentru rezolvarea unor probleme de interes pentru comunitate.

Marti 7 decembrie 2010, incepand cu orele 14 :30, in sala mica a Prefecturii, va avea loc conferinta de presa si lansarea oficiala a concursului.

Mai multe detalii pe site-ul www.voluntarifsc.ro

Partenerul oficial al evenimentului este Institutia Prefectului Judetului Bacau iar partenerii media sunt Radio Zu si Zile si Nopti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin