19.01.2010

Sala Sporturilor aproape gata

Dupa cum ati mai vazut intr-un articol anterior, Sala Sporturilor din Bacau este in renovare. In luna urmatoare se va redeschide. Directorul salii, domnul Paraschiv, a declarat pentru Inima Bacaului ca mai sunt de montat tabelele electronice, portile, plasele, balustradele si alte finisaje, pentru a incheia modernizarile.

Ca noutate am observat ca s-au instalat 8 camere video, pentru supravegherea publicului, dar si un sistem de sonorizare performant. De asemenea scaunele au fost puse la loc, dupa ce in prealabil fusese scos linoleumul vechi de aproximativ 40 de ani. O problema mai este la renovarea tavanului, executat in proportie de 90 %, deoarece automacaraua nu a ajuns intr-o sectiune a tavanului. Si panoul de lemn opus tribunei este nou, si directiva europeana privind distanta publicului fata de arena, s-a marit prin desfiintarea primelor doua randuri de scaune.


Stadiul lucrarilor:

Boxe noi
Camere de supraveghere







Un comentariu:

  1. frumoasa investitia si benefica!! in acest fel poate reusim sa aducem si nationala de handbal la Bacau pentru cateva meciuri !! ar fi bine ca la partidele din Sala sporturilor cei care vor sa filmeze sa nu o mai faca de la tribuna presei pentru k la tv nu se vede publicul din sala si felul cum acesta incurajeaza echipa ..sa se filmeze din partea opusa tribunei :) in rest arata bine ce se vede in poze !! poate reusim sa renovam si sala pe dinafara si sa mai amenajam cateva parcarii !!! SPOR LA TREABA celor care muncesc acolo !! Multumesc pt poze

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin