14.01.2010

Manipulare si minciuna !

Schimbare de strategie la campania de vaccinare. Ce s-au gandit ''specialistii''? E mai usor sa-l ceara populatia, decat sa creeze campanii de vaccinare si nu se vaccineaza aproape nimeni. S-au folosit de o vedeta (Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor) care a murit din alte cauze si au dat vina pe virusul AH1N1.

Iata ce spune fratele actorului:

"Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul A H1N1 in organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebelusele de la Cronica Carcotasilor i s-a spus: 'Toni Tecuceanu nu are gripa porcina'. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Racit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alaturi de carcotasi. Bebelusa Oana chiar s-a hranit din mancarea lui. Au mancat unul dupa altul. Au respirat acelasi aer in masina timp de 8 ore. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a imbolnavit, desi medicii au anuntat ca in lume este pandemie si ca gripa porcina se ia repede", mai scrie Paul Tecuceanu.

"In plus, cu cateva zile inainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevarul timp de trei ore. Intalnirea a avut loc in casa fratelui meu, care nu se simtea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala".

In foile oficiale au trecut "insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate-gradul II"

"Pe parcursul zilelor in care Toni a fost internat la terapie intensiva la "Matei Bals", medicii mi-au spus ca, in afara plamanilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, dupa necropsie, m-au anuntat ca toate organele i-au fost afectate", se arata in mesajul postat de fratele lui Toni Tecuceanu pe blogul Oanei Ionita.




Un filmulet cu lucruri pe care nu le stiai:




Dar daca toti sunt atat de specialisti in ale vaccinului, si interesati de sanatatea noastra, de ce moare lumea si nu au antidot? De ce mai intai vaccinul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin