16.01.2010

Fenomenul ''AVATAR''

Avatar? Probail filmul la care nu merge să mânânci pocorn. Nu stiu...e altceva. Dacă esti cu mintea liberă si trăiesti filmul, e ca o transă. Poate nu toti simt la fel, dar ''Avatar '' nu e doar un film...Până nu-l vezi nu ai de unde să stii că poate exista.

Fenomenul ''Avatar '' a atras după sine câteva recorduri si va mai atrage. Iată câteva dintre reactiile, schimbările, si evenimentele sociale:

IATĂ DE CE E UN FILM DEOSEBIT (actorii au jucat efectiv in film ! )



Premiera s-a facut pe BLUE CARPET si nu Red Carpet.



JOCUL AVATAR




Avatar Makeup Tutorial




Planeta PANDORA din AVATAR

10 comentarii:

  1. ce naiba ai pus tutorialul al cu persoana aia care nu stie aia ce inseamna viata

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand ca e comic. Iar in al doilea rand, nu stiu cum definesti tu persoanele care stiu ''ce inseamna viata''

    Da dublu click pe filmulet si ai sa ramai putin surprins/a. Are peste un milion de vizualizari iar totalul vizualizarilor de pe profil depaseste SAPTE MILIOANE.

    Si uita-te putin la filmuletele ei si ai sa ramai din nou surprins/a, sa vezi ca posibil sa traiasca viata mai intens ca tine.Are mai multi prieteni ca tine si ca mine.

    Sper ca ai inteles ca nu i-am luat aparare ca doar n-o cunosc:))....dar e bine sa nu mai judecam oamenii dupa aparente. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare filmul..............................................................................................................................

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite ce locuri are de la Youtube:

    #21 - Most Viewed (Today) - Comedians
    #78 - Most Viewed (Today) - Partners
    #26 - Most Viewed (This Month) - Comedians
    #21 - Most Viewed (Today) - Comedians
    #78 - Most Viewed (Today) - Partners
    #26 - Most Viewed (This Month) - Comedians
    #100 - Most Viewed (This Month) - Partners
    (more)

    Asa ca.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ma chema ION si locuiam in satul "Barboasa " imi placeca filmul pentru efectele speciale. Avatar e ca si un film "NINJA" pe timpul comunistilor.
    Daca o sa i-a premii e doar din cauza marketingului si a investitiilor fabuloase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un film cu o poveste deosebita,dar ce sa te astepti la unii tarani din Bacau? toti sunt specialisti la facut filme! avatar e scurt metraj pt. ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un film care pe mine nu ma impresioneaza nici macar la capitolul efecte 3D. In primul si in primul rand un scenariu ieftin cu multe clisee. Alien era mai captivant. E clar ca impresioneaza doar pe tancii care nu au vazut filme la viata lor, cu actori celebri care impresionau dand viata personajelor, care stiau sa transmita mesaje prin mimica si gesturi.

    Sincer, nu pricep de ce se da lumea dupa avataru asta...

    RăspundețiȘtergere
  8. ce-a mai mare tzeapa posibila.ce draq,nu vedetzi ca este o telenovela?se exagereaza absolut tot...

    RăspundețiȘtergere
  9. Tarani neaveniti si invidiosi pe cei care au o anumita viziune... Diferita de a voastra... Acrii rai strugurii? De aia sunteti tot in bacau... Datorita invidiei si geloziei care va opreste shimbarea mentalitatii...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin