06.08.2009

Primele lumini la Torre Buena Vista

La '' Torre Buena Vista'' despre care am mai scris aici si aici , se lucreaza la instalarea corpurilor de iluminat. Chiar sunt curios cum va arata la final.

3 comentarii:

  1. foarte mijto.. vroiam sa intreb daka se prevede ceva tip o modernizare a blocurilor din centru sau sa fie facute in stil veki: exeplu sa fie pictate in asa fel in cat sa apare ca si cum ar avea moodele.. pentru ca in orce oras ce se respecta de obicei centrul e foarte ingrijit si nu prea e frumos deloc cum arata blocurile alea din centru.. ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand ar trebui sa impartim centrul in doua. Daca te referi la blocurile de langa Luceafarul, ar fi o varianta de infrumusetare, pentru ca se poate, sunt langa catedrala, si sunt rezistente seismic, adik ai toate motivele.
    In schimb cele dintre Policlinica Veche si Hotel Decebal, nu le vad rostul altor picturi atata timp cat nu se reconsolideaza mai intai. De bine de rau , sunt renovate fatadele.Am sa public in curand un articol cu niste variante de reamenajare a centrului.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok.. merci ca am mai incercat pe net dar nu pre gasisem un raspuns.. multumesc mult..

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin