17.08.2009

La 5 secunde dupa accident...

Sambata 15 august la iesirea din Bacau spre Piatra Neamt, in comuna Lilieci, s-a produs un accident de circulatie destul de grav. Spre nefericirea mea l-am vazut in direct.
Bucati din masini sareau prin aer, dar si cativa oameni aflati in statia de autobuz. Aceasta a fost scena de cateva secunde, in care viata celor implicati, s-a schimbat. Fiind si eu in trafic si vazand accidentul la 10 metri in fata mea, am luat aparatul foto in 5 secunde de pe bancheta din spate si am filmat mometul cand oamenii se zbateau in durerea accidentului.
Doua autoturisme au fost implicate, un BMW Seria 3 si un Opel Astra. BMW-ul venea dinspre Piatra Neamt cu viteza mare (in jur de 140 km/h), iar Opelul iesea cu spatele de pe o straduta secundara. Din greselile celor doi s-a produs nenorocirea. La acea intersectie se afla si o statie de autobuz in care erau oameni prezenti. Se vede si in filmulet cu un tanar trantit jos se zbatea de durere.


AVERTISMENT: Acest film nu este indicat personelor sub 15 ani. Contine imagini socante. Il postez nu pentru spectacol, ci cu scopul de a invata din greselile altora, si sa va aduceti AMINTE de suferinta unui accident, atunci cand apasati prea tare pedala de acceleratie sau nu sunteti destul de atent la volan.

8 comentarii:

  1. felicitari pentru articol
    si da, imagini socante

    RăspundețiȘtergere
  2. suntem patru surori ale femeiei accidentate suntem intre 11-6 ani va multumim pt articol si vrem sa va cunoastem locuim aproape de locul accidentului intrebati daca veniti de familia Balint Andrian VA MULTUMIM!

    RăspundețiȘtergere
  3. soferul bmw-ului declara ca circula cu 70 KM/H???parerea ta este............

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru familia Balint: Nu aveti de ce sa-mi multumiti, pur si simplu s-a intamplat sa fiu acolo in momentul respectiv, eu nu am niciun merit, mai ales la un asemenea eveniment trist.

    Pentru anonim: Nu este parerea mea...am inteles ca la 140 s-a blocat acul....

    RăspundețiȘtergere
  5. Cica sa-ti multumeasca, ca ai filmat accidentu' :|

    RăspundețiȘtergere
  6. bai soferilor atotstiutori de unde stiti voi cu ce viteza circula bmw-ul daca nu erati prezenti si de unde stiti ca acul s-a oprit la 140?
    spre cultura voastra generala acul a cazut la 0 si nu mai comentati doar ca sa aveti de treaba daca nici macar nu erati prezenti

    RăspundețiȘtergere
  7. Acul de la chilometraj nu s-a blocat asa ca nu va mai dati cu parerea doar ca sa va aflati in treaba, mai ales daca nu stiti despre ce vorbiti. Eram in bmw si deodata ne-am trezit cu soferul opelului in fata, am incercat sa il evitam dar din pacate nu am putut. Ce vina avem noi ca el nu s-a asigurat?Dupa finalizarea cazului s-a dovedit a fi vinovat soferul opelului asa ca nu mai criticati soferul bmw-ului

    RăspundețiȘtergere
  8. care 4 surori?
    poate fiice vreti sa ziceti

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin