12.12.2018

Inaugurarea primului mall medical - UNIVERSUL SĂNĂTĂȚII CENTRAL PLAZA BACAU

In ziua de sarbatoare a Sfântului Spiridon, lantul farmaceutic Sfantul Spiridon din Bacau a inaugurat noul sediu din cartierul Cornișa. UNIVERSUL SĂNĂTĂȚII - CENTRAL PLAZA MEDICAL MALL. Pe o suprafata de peste 1800 de metri patrati te poti plimba printre rafturile pline de medicamente, tratamente, jucarii, ingrijire personala, articole bebelusi, dispozitive medicale, etc. La inaugurare au fost prezente oficialitatile locale, colaboratori, farmacisti si oficialitatile religioase care au fost alaturi de familia  Popa, devenind familia Sfantului Spiridon.

Cu cel mai mare laborator de preparare a medicamentelor (rețete magistrale), complexul medical promite la anul o policlinica privata, bazata mai mult pe preventie. In momentul de fata sunt 3 sali de conferinte, una din ele cu o capacitate de peste o mie de locuri pe scaune.

Seria evenimentelor a inceput cu sfintirea cladirii, urmata de un cocktail. La ora 14, invitatul special Pr. Constantin Necula, din Sibiu, si-a lansat cartile dedicate centenarului, iar la ora 18 sustine o conferinta, in binecunoscutul sau stil, nonconformist.

Foto:





 
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin