18.12.2018

Ești ceea ce dăruiești!

Dragi prieteni, după cum ați citit zilele acestea, impreuna cu partenerii am organizat o campanie de strangere de haine. Felicitari Centrului Bugetar ”Crese” Bacau si doamnei director Diana Buganu pentru implicarea exemplara. Felicitari si parintilor pentru donatii si personalului creșelor. Sunteti minunati!



Mii de multumiri Directiei Judetene de Sport si Tineret pentru ca ne-a pus la dispozitie spatii, fărăde care nu ne-am fi descurcat.Tot la capitolul multumiri intră și Irina Popa - brokeraj si consultanta financiara in asigurari pentru suma donată si pentru haine, Farmacia Naturii pentru haine si voucherul de produse Bio, Raluca Sandu de la Decro pentru donatii si frumoasele coronițe, Catalina Boronea de la Benefica, Ramona Mihaela de la Ramelle, Carmen Baston, Asociația pt. Educație și Formare si zecilor de oameni care nu le stiu numele dar au donat pentru aceasta cauză caritabilă. 

Inca o recunoștință către Mirela Nănescu de la Expo Events Bacau care ne-a pus la dispoziție standul pentru desfasurarea evenimentului.

Ne vedem in weekend la Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, organizat în perioada 19 - 23 Decembrie 2018, la SALA DE ATLETISM - Bacău. Sâmbătă 22 Decembrie întalnirea cu Moș Crăciun la ora 16:00.

Program de vizitare:
Miercuri 12.00 - 19.30
Joi - Sâmbătă 10.00 - 19.30
Duminică 10.00 - 16.00


Foto DJST Bacau




Foto de la creșele din Bacau











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin