18.04.2018

Povești printre avioane - Aerostar la 65 de ani

Sala restaurantului Aerostar din Bacau s-a umplut de oameni, speciali veniti la evenimentul  ce sarbatoreste cei 65 de ani de la infiintarea Aerostarului.

Fosta fabrica URA (Uzina de Reparatii Avioane), de unde vine și numele zonei, actualmente Aerostar, a fost ca o familie pentru multi băcăuani, unde, mai multe generații au crescut sub acoperisul colosului. Pe locul 1 pe România, fabrica se mândrește cu produse și performanțe de top.



Un eveniment ca acesta nu putea fi decât sărbătorit cu o lansare de carte, ce-i are ca protagoniști pe Nicoleta Bichescu si Ionuț Tomescu. Ambii autori, oameni de presă, jurnaliști, specialiști în comunicare și nu numai, și-au dedicat ultimii 2 ani pentru a strânge sute de povești ale familiei Aerostar. Așa cum au declarat, ”POVESTEA MEA PRINTRE AVIONE” este o poveste cu multe povești. Primul volum este impresionant, cu multe imagini, amintiri, cu o calitate a tiparului excepțională. Deși este un album ce cântărește aproximativ 1 kg, poveștile nu au încăput, și deja este gata si cel de-al doilea album.


La ampla lucrare au fost alături zeci de oameni, dar a beneficiat și de susținerea domnului Grigore Filip, directorul general și președintele Consiliului de Administrație al Aerostar SA, Doru Damaschin, vicepreședintele, Doina Matanie, șefa departamentului Marketing de la Aerostar Bacău.

Cei prezenți la eveniment au beneficiat de o sesiune de autografe din partea autorilor și au fost răsfățati cu un cocktail bogat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin