30.11.2017

Furt si vandalism în Parcul Cancicov

De aproximativ o saptamana, chioscurile din parcul Cancicov au fost vandalizate. Fapta s-a aflat abia azi-noapte, cand hotii incercau sa fure banii si din tononamatul de cafea.

Aproape toate chioscurile de pe aleea centrala au fost sparte si vandalizate. S-a dormit in ele, s-a consumat tot ce s-a putut, in unele au dat drumul la caldura, ba chiar au incercat sa-si facă si gogosi. Si ca hotul nu e prost destul, pana nu e si fudul, au vandalizat bunurile, un exemplu din toneta cu gogosi unde au turnat pe jos vreo 20 de litri de ulei si topingurile.

Se pune problema lipsei sigurantei, avand in vedere ca nimeni nu a observat spargerile, pe timp de mai multe zile, hotii frecventand in fiecare zi si noapte locurile respective. Chiriasii sunt nemultumiti de ce s-a intamplat, pentru ca ei platesc pe toata perioada anului chiria aferenta. Pe langa chiria la Primarie, mai trebuie sa suporte pagubele cu reparatiile, curatenia, igienizarea, siguranta suplimentara, recuperarea daunelor, etc, din propriul buzunar.

Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au identificat şi depistat pe cei doi tineri care au comis faptele, unul de 19 ani şi altul de 13 ani, ambii din comuna Iteşti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin