03.07.2012

"Bacau Streetball Challenge" - Start la inscrieri!

Au inceput inscrierile pentru editia a doua a turneului "Bacau Streetball Challenge", care va avea loc in perioada 14-15 iulie, pe terenul de sport al Colegiului National "Ferdinand I". Competitia este organizata de asociatiile STEP Romania si Divanul AdBlog, cu sprijinul Primariei municipiului Bacau. Pentru a va inscrie echipa, trebuie sa accesati situl competitiei - www.streetballchallenge.net - si sa completati datele necesare de la categoria "echipe". Exista 3 categorii de concurs: OPEN - fara limita de varsta, JUNIOR - pentru tinerii sub 18 ani si OPEN MIX - fara limita de varsta, dar cu obligatia de a avea cel putin o fata in echipa.

Marele premiu al turneului, la categoria OPEN, este un voucher la concursul "Prague International Streetball Cup" din Cehia, unde castigatoarea BSC va reprezenta Romania. Restul premiilor din concurs sunt oferite de sponsorii nostri - Orange Romania, Grafit Invest, Le Createur si Subway, precum si de partenerii evenimentului - Sport Arena, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si Magic Ball.

In afara competitiei vor avea loc mai multe concursuri cu premii, atat pentru public cat si pentru participanti (aruncari libere, cos de la mijlocul terenului, 3 puncte, 2 ball), iar toti cei prezenti pe teren vor primi un cadou-surpriza. Nu va lipsi nici cel mai spectaculos concurs, cel de SLAMDUNK, unde vor veni invitati speciali din Polonia si Cehia. De asemena, va avea loc, in premiera, si o demonstratie de freestyle, oferita de un invitat special din Ungaria.

Pentru participantii din alte judete, BSC a incheiat un parteneriat cu LPS Bacau, astfel toti cei care au nevoie de cazare sa beneficieze de preturi speciale la caminul institutiei. Pentru detalii suplimentare, folositi formularul de contact de pe situl competitiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin