27.03.2020

Călare pe un cal, în drum spre maternitate (Foto & Video)

Sergiu Ion Ciobotariu este un tânăr care a ajuns peste noapte o mică „vedetă”. Bărbatul a fost surprins zilele trecute călare pe un cal, pe străzile Iașului. Tânărul a aflat că soția lui, internată la o maternitate din Iași, a adus pe lume un băiețel. A vrut neapărat să-și vadă fiul. A încercat să ia un mijloc de transport în comun, însă nu a fost lăsat. În condițiile în care transportul în comun a fost suspendat, el a călărit 50 de kilometri ca să ajungă în Iași.

Tânărul de 22 de ani a fost pregătit corespunzător: pe față și-a pus o mască de protecție și a completat declarația pe propria răspundere.

Reporterii BZI l-au găsit pe bărbatul filmat călare pe cal în Iași. Povestea tânărului este de-a dreptul impresionantă. Are doi copii, iar zilele trecute soția lui l-a adus pe lume pe cel de-al treilea.




„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu.

Tânărul a ajuns într-un final la soția lui, la maternitate. I-a lăsat ce a avut și a plecat spre casă.

Ca o ironie a sorții, pe stema județului dar și a municipiului Iași se află emblematic CALUL.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin