04.06.2018

Centrul Daniel - un sfert de veac în folosul comunităţii!

CENTRUL DANIEL sărbătoreşte pe 5 iunie 2018, 25 de ani de existenţă şi activitate în folosul comunităţii! Acest moment marchează implicarea activă şi responsabilă în sprijinirea copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate, prin oferirea de servicii specializate de recuperare şi reabilitare, de asistenţă socială şi consiliere psihologică, prin crearea de modele de bune practici în serviciile sociale cu recunoaştere naţională, prin diverse metode menite să crească calitatea vieţii acestora, prin organizarea de cursuri pentru profesionalizarea specialiştilor şi de workshop-uri cu părinţii beneficiarilor.


Prima organizaţie destinată recuperării copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi care a fost înfiinţată în România la începutul anilor ’90 este din Bacău, fondatorul acesteia fiind

doamna Marioara Popa, şi a apărut pentru a răspunde unei nevoi reale şi stringente a comunităţii băcăuane şi nu numai, adresându-se iniţial copiilor suferinzi de PESS, cuprinzând apoi copiii cu diferite afecţiuni neuro-motorii.

An după an au fost adăugate noi servicii, îmbunătăţindu-se totodată calitatea serviciilor deja existente, contribuind astfel la recuperarea beneficiarilor şi la creşterea calităţii vieţii familiilor acestora.

La acest moment aniversar important vor participa colaboratorii, partenerii, finanţatorii, sponsorii, voluntarii şi foştii angajaţi. Această celebrare este o ocazie perfectă pentru rememorarea activităţilor realizate în toţi aceşti ani cât și pentru prezentarea poveştii actuale a „Centrului Daniel” prin intermediul cadrelor filmate şi a imaginilor surprinse de aparatul foto, într-o atmosferă intimă și relaxată.

Tocmai pentru a evidenția importanța împlinirii a 25 de ani de existență, pe parcursul întregii luni iunie Asociația va derula diverse activități împreună cu copiii beneficiari și cu părinții acestora.
Echipa Centrului Daniel mulțumește tuturor celor care i-au fost alături pe parcursul acestor ani și îi invită să rămână alături pentru încă 25 de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin