04.12.2017

Kinetoterapie pediatrică sau bucurie în mișcare

Din dorința de a face cât mai mulți copii fericiți, două perechi de mâini îngrijesc copiii mereu. Printre cele mai emoționante clipe din viața unei familii, se numără și primii pași ai copilului. Atunci când ei întârzie să apară, vin și primele griji.

Cabinetul de Kinetoterapie pentru bebeluși, copii și adolescenți este un loc cald, primitor, adaptat pentru copii, unde deși procedurile de recuperare sunt în orice gest, copiii simt numai joaca. Desigur, o joacă organizată, cu muzică, multe, multe jucării și exerciții.

Mulți copii au învățat să meargă în cadrul cabinetului. De exemplu Luca, deși avea 1 an și jumătate și nu mergea, fiind diagnosticat cu hipotonie axială, în maxim 3 luni de tratament făcea primii pași. Specifice vârstei de copil, sunt și fracturile care se recuperează mai repede și corect în cadrul cabinetului.


MIȘCARE PENTRU UN ZÂMBET

Dotarea este pentru orice diagnostic din domeniul pediatric (bebeluși de la 0 luni până la vârsta adolescentei.) In cadrul tratamentului, fiecare copil primește un program de recuperare adaptat diagnosticului (pus de medicul de specialitate).


De multe ori, copii simt nevoia sa intoarcă binele făcut, cu mici gesturi de recunoștință, confecționează vederi cu fotografiile lor si mesaje de mulțumire.



Experiența celor două doamne kinetoterapeute si-a lăsat amprenta în cei peste 17 ani de experință și tratamente, în slujba copiilor de pretutindeni. Cei din Bacău sunt mai norocoși pentru că au cabinetul aproape, pe strada Mioriței 72, Sc.A, vis a vis de fosta Billa, actualmete Carrefour. 

Telefon: 0334407649

Vedere la ieșirea din cabinet.




Kinetoterapeut pr. Deac-Haja Carmen: 0746023496


Kinetoterapeut pr. Balan Petronela: 0742922620








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin