19.03.2015

Incep lucrarile de modernizare la Insula de Agrement

Primarul Municipiului Bacau, Romeo Stavarache a susținut o conferință de presă joi, 19 martie 2015, la Centrul de Afaceri si Expozitii `` Mircea Cancicov``. Cel mai important lucru pe ordinea de zi, a fost semnarea contractului de execuție a lucrărilor de modernizare a Insulei de Agrement;

A doua veste, legată tot de Insula de Agrement, este că s-a finalizat procedura de achiziție pentru decolmatarea lacului. de la Ministerul Mediului. Urmează ca ministrul să dea ordinul de începere a lucrărilor. Cei care se vor ocupa de modernizare sunt cei de la Conbac SA, Ssab-AG SRL, Moldocor SA și Casa Design SRL.


S-a mai discutat despre: - stadiul lucrărilor pe strada Ștefan cel Mare și graficele de lucrări pentru perioada imediat următoare; - stadiul lucrărilor pe strada Milcov și graficele de lucrări pentru perioada imediat următoare.

Video conferinta






Un comentariu:

  1. Este o stire care nu poate decat sa ma bucure. Vreau ca orasul Bacau, oras in care m-am nascut si unde am facut liceul, sa urce cat mai sus in topul celor mai frumoase orase din Romania. Asta nu numai din mandrie, ci si din convingerea ca intr-un oras frumos locuiesc oameni fericiti! Si vreau ca bacauanii sa fie fericiti! Hai Bacau!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin