27.11.2013

OPEN DAYS 2013 - Primaria Muncipiului Bacau

Primăria Municipiului Bacău, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Locală Bacău, SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bacău şi Centrul de Informare Europe Direct Bacău organizează joi, 28.11.2013, la sediul Centrului de Afaceri şi Expoziţional Bacău, etaj I, începând cu ora 09.00, a IV-a ediţie a Open Days în municipiul Bacău,  cu tema „Parteneriatul urban-rural, o paradigmă pentru o creştere sustenabilă, inteligentă şi incluzivă”.

Evenimentul are loc în cadrul manifestărilor europene omonime - "Open Days",  dedicate regiunilor și
orașelor, prin intermediul cărora comunitățile își prezintă capacitatea de dezvoltare și este subliniată importanța implicării autorităților locale, pentru o bună dezvoltare a comunității europene. Vor fi abordate teme legate de posibilităţile de iniţiere şi promovare a parteneriatelor urban-rural, implicarea Comitetului Regiunilor  în contextul dezvoltării de parteneriate urban-rural şi soluţii concrete privind asigurarea funcţionalităţii acestora.


Open Days oferă şansa instituțiilor UE, autorităților de management și beneficiarilor finali o șansă de a face schimb de informaţii,  pe noi abordări, înainte ca viitoarele programe operaționale (PO) să fie puse în aplicare în 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin