29.01.2013

Decoratiuni interioare, ce se mai poarta?

Spune-mi cum locuiesti, ca sa-ti spun cine esti, ar putea fi sloganul amenajarilor interioare. Daca suntem obisnuiti sa caracterizam oamenii dupa imbracaminte, probabil ca avem tendinta si dupa aspectul locuintei.


Paleta se largeste, cand vorbim de noutati. Majoritatea romanilor au inceput sa fie in pas cu moda, mai intai cu achizitionarea unui nou parchet, montarea termopanului, putina gresie, fainta, si mai apoi perdelele si draperiile. Daca tapet vedeai cum se purta in urma cu 20, 30 de ani, iata ca moda lui a revenit.  Avand in vedere diversitatea modelelor, tapetul a devenit un
accesoriu important in decoratiuni interioare. Si nu putem sa nu observam ca mai toate hotelurile, cafenele sau restaurantele de lux au adoptat tapetul.


Silver Decor reprezinta in Romania 4 branduri de renume mondial in domeniul
amenajarilor interioare :
  • ORAC DECOR – decoratiuni interioare
  • ARTE INTERNATIONAL – tapet de lux
  • OMEXCO – tapet de lux
  • PRECIOSA – lustre cristal Bohemia
Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.
Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal. Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege intre diverse texturi, materiale si culori pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra.

Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare pentru a facilita accesul arhitectilor cat si a clientilor. Punem la dispozitie informatii, monstre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.

Si intre noi fie vorba, e firma serioasa de a reusit sa stranga peste 7000 de likeuri pe facebook (avand in vedere domeniul de activitate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin