15.11.2012

Lansare Dacia Sandero, Logan si Stepway 2012

Dedeman Automobile  Bacau a lansat in aceasta seara, in premiera, trei automobile in acelasi timp sub sigla Dacia si anume, noul Logan, noul Sandero si noul Sandero Stepway. Eveniment pregatit cu fast sub egida unei seri traditionale romanesti, lansarea a inceput cu o suita de dansuri populare si s-a terminat cu o masa traditionala si bogata. Cel mai mult am ramas impresionat de noul Logan, care nu prea mai seamana a Dacie, la exterior si cu un portbagaj ce este foarte mare.

Puteti viziona cateva detalii in video, iar  fotografiile mai tarziu. (pana repar cardul)

Video:


 DACIA REINNOIESTE PENTRU PRIMA OARA TREI DINTRE MODELELE SALE La opt ani de la lansarea Logan, modelul emblematic Dacia, marca prezinta: Noul Logan: berlina de familie cu linii fluide si
elegante Noul Sandero: un vehicul de oras compact care ofera 5 locuri spatioase Noul Sandero Stepway : modelul destinat celor care iubesc aventura Preţurile pentru modelul Dacia Sandero încep de la 6990 euro (TVA inclus), iar Sandero Stepway este disponibil începând de la 10 800 euro (TVA inclus). Modelele Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România începând cu 1 octombrie 2012. Modelul Dacia Logan va putea fi comandat în România de la finalul anului 2012. Cele trei noi modele păstrează ADN-ul care a dus la succesul Dacia: un raport preţ-spaţiu interior fără egal, o fiabilitate dovedită şi o ofertă imbatabilă. Ele abordează un nou design mai seducător, noi prestaţii şi noi motorizări. În plus, două nuanţe noi se adaugă în gama de culori a modelelor Dacia Logan şi Dacia Sandero: Bleu Persan şi Beige Cendré. Noua Dacia Sandero Stepway capitalizează succesul modelului precedent şi propune un design atrăgător, echipamente moderne, pentru a atrage un public mai larg. O nouă culoare este disponibilă şi pentru acest model: Bleu Azurite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin