15.11.2012

Bacăul participă la Târgul de Turism al României

Municipiul Bacău este prezent la cel mai mare târg dedicat industriei turismului din România, Târgul de Turism al României - Bucureşti, cu un stand dedicat promovării Lacului Bacău II, în derularea proiectului cu finanţare europeană, “Dezvoltarea Turismului în municipiul Bacău, prin promovarea oportunităţilor locale”,
implementat de Agenţia de Dezvoltare Locală Bacău. Editia de toamnă a renumitului târg, ediţia 2012, are loc in perioada 15 - 18 noiembrie, în Pavilioanele C1, C2, C3, C4 si C5 – Complexul expoziţional ROMEXPO si se axează, pe promovarea ofertelor turistice din ţară şi străinătate, autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și turoperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Este a doua participare a municipiului Bacău la un târg specializat de turism, după ce, în perioada 30 martie - 1 aprilie 2012, Lacul Bacâu a fost promovat în cadrul celei de-a V-a ediţie a ”Transylvania Tourism Fair” (TTF), în locaţia Brașov Business Park. Prin participarea la TTR Bucureşti se vor distribui, în cadrul standului propriu, un număr de circa 2500 de mape de prezentare conţinând fiecare un pliant, o hartă, un DVD şi un album foto cu tematică legată de Aria de protecţie specială Avifaunistică Bacău. Totodată se vor stabili contacte cu agenţii de turism interesaţi în promovarea municipiului Bacău, ca destinaţie turistică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin